Ambarlı sahili için uzun süreler sorunsuz kullanabileceğim kamış ve makina önerisi?

Konu, 'Takım Çantası' kısmında yakuppolat tarafından paylaşıldı.

1. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Arkadaşlar abiler öncelikle merhabalar.Ben yaklaşık 3 yıldır amatör olarak avlanıyorum.Sizlerden bir ricam olcaak ben 3 senedir 4-5 kamış motor değiştirdim bozuldu,arızalandı v.s. Sizlerden istediğim bana güzel sağlam uzun süre gidecek kamış ve motor tavsiye etmeniz.Benim için önemli olan etken ağır olmasın denizde avlanıyorum genelde ambarlı sahilinde dip sadece eşkina,lüfer gibi balıkları avlıyorum genelde çapari zargana v.s. av yapıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Yakup kardeşim 3 sene diyorsun. Bayağı kamış, motor ( Makina )dağıtmışsın.:p :p Kendi kendine sordun mu hiç, neden diye ? Hata ya sizde, ya da kullandığın ekipmanda. Bak bende 27 yıllık Viking 5060 makina ve Shakespeare 3.00 Alpha teleskopik kamış var ve şu anda 30 kiloluk orkinos olsa banamısın demez inan ki. Kamışın porselen ve krom kısımlarını ayna yerine kullanıp, saçlarını bile tarayabilirsin.

Burada şunu vurgulamak istiyorum. İlk hamle çok önemlidir. Masrafını bir kez yapacak, ne kullanırken, ne de daha sonraki zamanlarda sıkıntı yaşamayacaksın.

Sağlam bir başlangıç istiyorsan güzel kardeşim, 250 - 300 Tl.yi gözden çıkarmalısın. Yoksa yapacağın tüm harcamalar sezonluk olur. Olur da sezonun neresinde Trak der bilemem.

İyi dileklerimle.