Uzun bir süredir balık avına gidememiştim. Pazar sabahı havanın uygun olmasını fırsat bilerek, oğlum ve damadımla birlikte, Avcılar Ambarlı'dan sandal kiralıyarak açıldık. Daha platforma varmadan, çaparimize kraça ve mezgitler gelmeye başladı. Biraz daha açılınca kraçalar normal boy istavrite dönüştü. Çok güzel geçen günümüzde, bizi üzen bir hadiseden söz etmek istiyorum. Sabah sandala binerken deniz suyu tertemiz ve dip görünüyordu. Öğlen saatlerinde ise suyun rengi kırmızı- kahverengi adeta kan gölü gibiydi. Zannedersem civardaki fabrikalardan biri, kimyasal atıklarını arıtma yapmaksızın denize boşaltmıştı. Buradan herkese çok rica ediyorum, lütfen tabiata saygılı olalım.
Teşekkürler Muvaffak bey teşekkür ederim. Eski güzel hatıraların canlanmasına vesile olmak, beni ayrıca mutlu etti.
tebrikler inşallah bu sene balık tutmaya doyucaz mezgit te var istavsitte balık bol olur inşallah rastgele
Teşekkürler Çok sağolun Teşekkür ederim. Size de rastgele. İnşallah en yakın zamanda size de nasip olur. Evet gerçekten iyi idiler. Size daha iyileri rastgelsin. İş işten geçmeden bilinçleniriz inşallah.
tebrikler güzel av olmuş bahsettiğiniz kırmızılık fabrikalardan değil denizin hastalığıdır yosunların bıraktığı bir çeşit polen o yüzden çoğu kıyılar kırmızı ve deniz bulanık akıntı ve dalgalar la dağılacaktır
Tebrikler Ahmet kardeşim, ellerinize sağlık, ben de bir gün dediğin yerde avlandım, kardeşim Avcılar'da oturuyor, çok güzel istavritler tuttuk, afiyetler olsun aman onları öksüz bırakmayın yoksa ağlarlar, sevgiler, hoşçakalın.
Çok sağolun. Teşekkür ederim. Gerçi sizin avlarınızla boy ölçüşemez ama, yine de güzeldi. Yüreğime biraz su serptiniz. İnşallah dediğiniz gibi tabii bir hadisedir. Orhan bey teşekkür ederim. Şu dünyada kimsenin ağlamasını istemem...