değerli balık avı dostlarım bu hafta sonu yakın bir dostum Amerikaya gidecek.Oradan birkac sipariş vermek istiyorum,yalnız amerikada neyin Türkiyeden dağa hesaplı olduğunu bilmiyorum.Bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olurmusunuz.Rapala veye makina v.s şimdiden ilgilenecek arkadaşlara teşekkür ederim
özellikle shimano markası büyük ölçüde farkı model adları ile satılıyor...ama fiyatlar çok çok ucuz rahat ol amazon.com da ne istersen var...yada cabelas.com buraya bakabilirsin...bir çok makina ve aparat ülkemizde yok ...buradan rahatlıkla temin edebilirsin
Balıkçılıkla pek alakası yok ama, Tek saç çıkartan ürün olan Türkiye'de "minoksil" markası ile satılan "minoxidil" etken maddeli solüsyon Türkiye fiyatı 60 ml'lik bir şişesi yaklaşık 50 TL civarı iken orada kirkland, rogain vs. markalar adı altında 6x60 ml'si yaklaşık 30-40 usd ve sadece markası değişik içi aynı. Belki lazım olur diye söyleyeyim dedim.
Muzaffer abi benimde kuzenim orada ve birkaç gündür internet sitelerinde araştıma yapıyorum. Onun nezaman geleceği belli değil ama ben heveslendim bikere Shimano makinaların çoğu modeli buradan çok daha ucuza satılıyor. Bu makinalara bakabilirsin. Aynı zamanda misina ve kamışlar da buradan çok daha ucuza mevcut. Rapala konusunda çok fazla bir fark göremedim ben. Bazı markalar gerçekten ucuz ama burada kullandığımız rapala,yo-zuri gibi markalar hemen hemen aynı fiyatlara sahip. 5-8 lira gibi bir fark oluyor. Yalnız arkadaşınız bulabilirse İma sahtelerden alabilir. Henüz burada bulunmadığı için ordan getirtmeniz hem daha ekonomik olur hem de herkezden önce bu mükemmel sahtelere sahip olmuş olursunuz Fiyat araştırmalarını ben genellikle Cabelas'dan yapıyorum http://www.cabelas.com Alacağın ürünler şimdiden hayırlı olsun abi. Saygılar...
ne almak istediğine bağlı aslında, Balık av malzemeleri ile ilgili çok ucuz ürünler var, Walmart mağazalarına bakabilirsin, Spiderwire örgü misinalar Türkiye ile 1/3 oranında, keza makine ve kamışlarda öyle
Bu minoxidil'e dikkat edin, övünüldüğü kadar iyi bir ilaç değildir. Biraz geçmişe dönerseniz bu etken maddenin tüm dünyada insan sağlığına zararlarından dolayı yasaklandığını, sonra tüylenme yaptığı gerekçesiyle abd fda tarafından saç tedavisinde %5 kadr kullanılmasında sakınca olmadığı gerekçesiyle piyasaya sürülmüştür, tamamiyle ticaridir.. Bu ilaç 3-4 ay içinde güzel sonuçlar verdikten sonra, bünye bu ilaca bu sürede alıştığı için artık fayda etmemekte ve çıkan saçlarla birlikte var olan sağlıklı olanlarıda arada götürmektedir. Kullanıldığı süre içerisinde baş dönmesi, kalp ağrısı ve vücudun isteyenmeyen bir çok bölgesinde tüylenmede cabası. Genetik saç sorunu olanlara, yan etkilerini göz ardı edebilenlere finasteride (Propecia) 1mg tavsiye ederim, kalıcı ve en etkili çözümdür, gerisi havadır. Kendinizi kandırırsınız, finasteride bıçak gibi keser dökülmeyi ve ölmemiş kökleride kurtarır, ilaç kullanıldığı sürece etkilidir, yani saçları kafada tutmak istiyorsanız ömür boyu kullanacaksınız. Aslen prostat ilacıdır, testesterondan dönüşen DHT alfa-rektüaz 5 tip 2 enzimini %60 oranın da inhibe ederek, saç köklerine bağlanmış hormonu temizler ve kökleri kutarır. FDA onaylı tek haptır.
. Murat selam abi. Peki Kargo parası çok tutmuyormu? mesela Spiderwire örgü misinayı Türkiye'de : 100birim'e satın alıyorsan USA dan Senin eline ulaşması gene 3/1 yani 33birime mi geliyor.?
Tarkan abi www.cabelas.com 'dan fiyatlarına bakabilirsin. Oradaki mağaza fiyatları yaklaşık olarak bu sitedekiyle aynı. Ben kuzenime getiricem (tabi gelirse ) Onun dışında kargo fiyatı yanlış hatrlamıyosam 25-35$ civarındaydı. Öyle olunca buradakiyle aynı fiyata geliyor sanırım. Bahsettiğin misinaya buradan bakabilirsin abi: http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/product/standard-item.jsp?_DARGS=/cabelas/en/common/catalog/item-link.jsp_A&_DAV=Related_IPL_116487&id=0017472117296a&navCount=4&podId=0017472&parentId=&masterpathid=&navAction=jump&catalogCode=IA&rid=&parentType=&indexId=cat600395&hasJS=true
100 usd kargo dahil fiyata spiderwire stealth getirttim 1800 metre (ihale olduğu için 69 usd ipin fiyatı gerisi posta oldu). iyi takip edilmesi durumunda çok uygun fiyatlara gelebiliyor
Tarkan benim sipariş ettiğim malzeme tanıdık vasıtasıyla gelecek ama sana basit bir hesap aktarmaya çalışayım Spiderwire ultracast normal örgüyü 270 metre Türkiye'de 140 TL' ye satıyorlar Spiderwire Ultracast Invisi braid 1000 metre 168 dolar buda yaklaşık 260 TL yapar oysaki yukarıdaki hesaba göre Türkiye'de invisible olmayanın 1000 metresi 520 TL'ye gelmektedir Kargo bedelini boşver yarı yarıya fark var, Gelelim shimano curado makineye Türkiye'de 730 TL Amerikada 148 Dolar yani 227 TL yani 3 katından daha fazla bir oran var bu ürünler ile ilgili parça başı 20 dolar gibi kargo bedeli olacağını zannediyorum Umarım bilgilendirici olmuştur
usps.com dan bakarsanız flat rate kargo bedelleri var kutu ve ağırlık üzerinden ortalama bi makina 22 usd lik kutuyla geliyo. ( 1000-2000 m lik iplerde), 270 m ipler 14 usd zarfla geliyor. çıkrıklar ve ağır malzemeler 44 usd lik kutuda geliyor. daha da büyütürseniz 54 ve 65 usd lik koliler var 6-7 kiloluk elekrikli motorların geldiği. umarım işinize yarar bilgilerdir. en son 14 tane yo-zuri rapala aldım şu an istanbulda 3-5 güne elime gelir 39 usd ücreti 28 usd yol 106 tlye geldi. burada aldığıma 33 tl istediler 28 e fit olduk. yani 4 tane fiyatına 14 tane alabiliyorsunuz
Bilgi için teşekkürler, böyle birşey olduğunu bilmiyordum. Cildiye uzmanı olan bir doktor arkadaşım tavsiye etmişti bana, en kısa zamanda bu yazdıklarınızı soracağım kendisine. (Bu arada bahsettiğim minoxidil, hap değil solüsyondur, haricen kullanılır)
Ozan bey, bahsettiğiniz sahteleri hangi siteden aldınız acaba? Bende almak istiyorum ama hem güvenilir hem de istediğim ürünü tam olarak bulabileceğim bir yer bulamadım.Cabela's var sizde oradanmı aldınız acaba? Birde ürünler nekadar zamanda elinizde oluyor? Bu konu hakkında biraz başınızı ağrıtabilirim kusuruma bakmayın
ebaydan aldım. ben daha çok ihaleleri yakından izleyip fiyatı uygun olan malzemeleri son anlarında almaya çalışıyorum. çok daha ucuza geliyor. tracking (takip numaralı posta) isterseniz heryer güvenli.
Çok teşekkür ederim. Bende araştıracağım. Bakalım ucuza sahte bulabilecekmiyiz Peki Ozan Bey sipariş verdikten nekadar süre sonra ürünler elimize geçiyor?
antalyada eve teslim edilmesi genelde 12 gün sürüyor (5/7) ama bazen yoğun durumlarda 21 güne kadar çıkıyor. ama genelde postaya verilmesinden 12 gün sonra teslim aldım. uzakdoğu singapur vb. olursa EMS (APS) 5 günde teslim ediyor.
Ben teşekkür ederim. Evet, solüsyon halinde %5 erkek, %2 bayanlar için deri spreyi olarak piyasada geziyor. S.B onaylı 2 türk firmanın ürünü dışında, sizin saydıklarınızda var. Dediğim gibi kesinlikle umut bağlanmaması gereken bir ürün. FDA onay veriyor ama 4-5 aylık mutluluk için herhalde
almanya seyahatı değerli dostlarım kısa bir süre için gideceğim almanya münih için balıkçılık malzemeleri alabileceğim bir merkez yada dükkan adı verirseniz sevinirim
İskender Abi forumumuzda Uccrow ismiyle kayıtlı olan Murat Abimiz Munih'te ikamet ediyor. Sana bu konuda yardımcı olacağına eminim. Kendisinin açmış olduğu bir konuyu ekliyorum. Saygılar... http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=29078