Selam Arkadaslar Ben Amerikada yasamaya basladim 2 ay falan oldu burdayim georgia savannahtayim konum bakimindan hem okyanus hemde nehir ve irmaklara sahip bir alan burasi sizden okyanusta avlaya bilecegim baliklar ve yemler hakkinda bilgi istiyorum birde burda nehirde karides ve yengecle yakaliyolar amerikan balikciligi hakkinda bilgisi olan varsa soylesin sahte yem cesitlerinden bolca aldim baya ucuz burda gecen ay tenessedeydim baraja baliga gittim 1.5 saat icerisinde solucan kullanarak 5 tane balik yakaladim resimler bunlar baliklari taniyan solesin
Bunlar alabalik be! (en son resimdeki bir balik kafasini diger baligin yuzgecine sokmus ve onu tam secemedim ) Oncelikle hosgeldin.Aramiza bir gurbetci daha katildi.Bende uzakta yasiyorum. Avlaklarinin nehir ve okyanus oldugundan bahsediyorsun.Biraz buralar gibi.Yem ve takim konusunda fikir almak istersen konularima bir goz atabilirsin.En azindan aklinda birseyler kalir.Cunku raporlarimda avlarimin yanisira bazende kendi cizdigim semalarda bulunmakta ( yem-takim bilgisi). Sana simdiden rastgelsin.Merak ettigin birsey olursa seve seve elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.Soyle 2-3 de ornek link vereyim raporlarimdan : http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=35661 http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=34828 http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=34707 Dikat edersen yemlerim ve ignelerim iri (acik deniz oldugu icin suprizlere hazirlikli olmak gerekli) Bunlarda favori takimlarim : Rastgele...
Merhaba arkadaş, hoşgeldin aramıza. Balıkçılık hobisi her ne kadar evrensel olsa da , bölgelere ve hedef ava göre teknikler ve kullanılan malzemeler büyük farklılıklar gösterebilmekte. Türkiye kara sularında avlanabilecek balıkların cinsleri, çeşitliliği ve büyüklükleri ile kıyaslandığında da bulunduğunuz bölgedeki hedef avlarınızda en doğru teknik ve malzeme bilgisini yine benim de üyesi olduğum aşağıda linkini vereceğim sitede paylaşmanızı önerebilirim. http://www.stripersonline.com/surftalk/ Çoğumuzun ulaşamayacağı uzaklıkta olan yaşadığınız bölgenin avlarını da bizlerle paylamanızı içtenlikle dilerim. Sağlıcakla kalın.
aramıza hoş geldiniz...balıklardan ikisi alabalık...ama diğeri nne bilemedim...ama small mouth değil...diyeceğim ama şimdi baktım evet diğeri de small mouth...
Herkeze Tesekkur Ederim Hosbulduk Alabalik Diyenler Sag olsun Ama Biraz Farkli Belkide Buranin Alabaligi Farkli Rainbow Diyorlar Ismine Diger yuzgeci dikenli olansa Blue Gill mis burda oyle diyorlar.yardimlariniz icin tesekkur ediyorum gerekli ekipmanlarin yaridan fazlasi var digerlerinide temin etmeye caliscam ruzgar ve soguk yuzunden bir turlu firsat bulup gidemedim bu hafta Okyanusa bir yillik balikci lisansimi aldim insallah onumuzdeki Hafta okyanus baligi tutcam kismetse. Tenessede tuttugum baliklar buraya gore kucuk sanirim cunku gecen gordum adamlar buyuk yengec ve buyuk boy karides kullaniyor irmakta kancalarida baya buyuk sahte is yaparmi irmakta emin degilim ama okyanusta yapacagina eminim birde yabanci forumlarda bahsettikleri terimleri anlamiyorum ama gonderene tesekkurler inceliycem
Amerikaya selamlar Merhaba arkadasım hoşgeldin. Ala olmaya balıklar ala ama zalım duruyolar özledim alabalık avını.. sana güzel paylaşımlar dilerim..
Hşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim Som balığına benziyor tuttuklarınız. Solungacın arasına kaçana da black crappie diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam
Herkeze Teşekkürler Sagolun Hoşbulduk Yarın Hava Acık Gorunuyo 8 yada 9 derece falan soguk ama inşallah sabah balıga gıdecegım okyanus esintili olur tahminen burdaki ırmaga gitmeyi duşunuyorum deneyimlerimi yakalaya bilirsemde balıkları burda paylaşçam herkeze rastgele
Rainbow: Yani bizdeki karsiligi gokkusagi alabaligi. Umarim bir sonraki avinda guzel sonuclar elde edip bizimle paylasirsin. Rastgele...
sagolasın Emrah sanırım bana gece olunca sanada oglen falan oluyo 7 saat turkiyeyle saat farkım var senınle daha fazladır. resımlerıne goz attım guzel resımler elıne saglık hangı ulke cıkaramadım soylersin İnş yarın sabah aksılık olmassa balıktayım lisans aldım ama eger tutarsam alabalıgı salmam gerekiyo yasa geregi onun için ayrı lisans alacakmısım dıger balıklara saldırcam yani yarın balıkları (yakalarsan ) yayınlarım adınıda siz bulursunuz kolay gelsin benim gibi gurbet kusu kardesim
Sevgili Murat aramıza hoşgeldin, bence bulunduğun yer itibari ile alabalıklarla olmaktan dolayı çok şanslısın. Büyüklüklerine göre 1 numaralı olan alabalığın tam türünü bilmiyorum(arctic chara benziyor),2.si bir gökkuşağı alası,3. balığa da öğrenmiş olduk bluegillmiş. Ancak bir alabalık avcısı olarak şu en büyüğe vuruldum. Oradan inşallah güzel fotoğraflarını ve paylaşımlarını bekliyoruz. Selamlar..