Twitter de karşılaştığım bir mesaj! mehmetesen mehmet esen Kacak çinekop açmayan balıkçı tekneleri korsan gibi bir anda koya giriyor ağları atıp çekiyor ve kaçıyorlar.Bir Devlet birimi yok!!! 5 dakika önce » mehmetesen mehmet esen yasar_gunacgun tarafından Basından arkadaslar Anadolu Kavagı'nda 7 balıkçı teknesi kacak çinekop avliyorlar 174 e söyledim biz birsey yapamayız dediler.gorev sizde.
Yazıklar olsun bunlar insanlık suçu işliyorlar,hakkaten bişeyler yapmamız lazım ,sesimizi duyuralım .
bir gösteri yürüyüşü düzenlenemezmi en azından yetkililer duymasa bile sesimizi kulaklarımızı tıkasa bile medyanında yardımıyla belki halka anlatabiliriz derdimizi. 100 kişiden kaçı biliyor işin ciddiyetini? bencede birşeyler yapmamız lazım cyr
yasak var.ama yasağa müdahale edecek birim yok. klasik yurdum kanunları.. şimdi savcılığa dilekçe verin derler. savcılık mahkeme açar.2 yıl sonra bilir keşi gelir kavağın ordan resim çeker.dosyaya ekler. ve görüldüğü üzre suç unsuru kalmamıştır derler dava düşer bugun balık almaya gittim . büyük çekmece ve mimarsinandaki bütün balıkçılar yasak irilikteki çinekopu satıyolar... yasal olan 30 lira yasak olan 20 lira.