Merhaba arkadaşlar, Spin ile emanet bir takım ile denemeler yaptığımı yazmıştım başka bir konuda. Okuduklarımla yola çıkarak sırasıyla, Kadıköy, Üsküdar, Beylerbeyi, Kuleli, Vaniköy şeklinde araçla gezidk. Yemli güzel avlar yapıldığına şahit olduk.(Boyların biraz küçüldüğünden bahsetti tutan balıkçılar) LRF silikon ile istavrit alındığını gördük. Beylerbeyinde haspel kader oltamıza takılan ve çok ince olmasından dolayı geri salınan zargana dışında skorumuz 0 idi. Aynı bölgelerde spin ile bir gün önce çinekopta çift hanelere ulaşıldığını öğrendik. İş güçten dolayı bulunmaz bir fırsattı elimize geçen ancak hayal kırıklığı ve moral bozukluğu içinde evimize döndük. banghead Dün gece aynı bölgelerde başarılı olan varmıydı acaba? Bu arada aynı günün akşam suyunda bir kaç parça alanlar olmuş ancak bizim takıldığımız saatlerde maalesef... Saat mi yanlış, hava mı uygun değildi, takımımız mı yanlış bilemiyorum ama benzer bir tecrübeyi yaşamamanız umarım Balıksız bir rapor olduğu için malzemeleri sona yazdım Kamış: Okuma Seaspin 10-40 Sahte: Kendo seabass 125f, Çinden sipariş ettiğim isimsiz bir kaç sahte, muhtelif markalarda 10-13 cm arası 10-20 gr arası sahteler.
alper hiç canını sıkma neden moralini bozuyorsun illa balık şartmı ne güzel stress atıyorsun bak bende geçen sofular köyüne gittim kalkandan başka hiç bişy olmayan yerde rapala yüzdürdüm havada güneşliydi çayımı hazır çorbamı içtim doğanın denizin tadını çıkardım hiçde vuruş alamadım ama mutluydum. Bu azminide tebrik ederim keşke 200 gram arkası en dandik en ucuz rapalanı atsaydın o zaman şansın olurdu bence gittiğin yerlerde tabii bunun içinde uygun makine ve kamışta lazım. Bu sabaha karşı boğaza inicem kuleli kuzguncuk ve kanlıca deneyeceğim yakalarsam haber veririm teşekkürler raporun için
Alper usta bende yeni basliyanlardanim ve 2 sefer dpin denemem oldu.is yogunlugu ve yeni bir bebek sahibi oldugum icin boyle he diyince baliga gidemiyorum.. 2 gidisimde sadece bir adet cinekop alabildim biraz acemi sansi biraz forumdan bilgi edinme biraz sallamasyon teknik derken skor 1 oldu.. Hic moralini bozma zaten yemlo takim yada capari gibi 20-30 tane balik tutacagimi sanmiyorum.herkezde olduu gibi benimde hayalim lufer ama hayal iste kismet diyelim. Ben sana gire karsi taraftayimm inan 2 araba her yeri gezdik senin gibi kismetimizde 1 tane balik varmis.ben haric arkadaslarin her turlu tutmayi denedi nafile.bu ise vakit ayirmak gerek o kesin..bir balik olan yerde bir sonraki gun hicbirsey olmayabiliyor. Hic moral bozma.
Öğrencilik yıllarımda nerdeyse bütün tatilimi balık avıyla geçirdim.15 gün boyunca ortalana 3-4 saat olta sallamış ama tek balık almadığım günleri hala özlüyorum.Denize oltayı atmak ve onu boşta olsa çekmek bana yetiyordu. Balık forumlarında binlerce farklı noktada avlanan insanlar var.Yani binlerce farklı mera.Hergün enaz bir av raporu geliyor.Hal böyle olunca bizde hemen kendi meramıza koşmak istiyoruz.
Öncelikle moral dolu yorumlarınız için teşekkürler. Dediğiniz gibi olay sadece balık tutmak değil. Ancak uygun ortamı oluşturmak için çok çaba harcıyorum Evli, çocuklu yoğun çalışan bir insan olarak buna ayırdığım zamanı şuan başka hiçbirşeye ayırmıyorum. Yılmayı düşünmüyorum tabii ki. Dün akşam 16:00 - 18:30 arası yine deneme yaptım sonuç yine aynı kıyıda geçirdiğim aktif süre 2.5 saat. gidip gelmem 1.5 saat. Sanırım trafikte kaybettiğim bu süre beni etkiliyor. O yüzden başka bir konuda maltepe/kartal/pendik sahilindeki durumları sorguladım ancak çok geri dönüş olmadı. http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=63220
Batuhan, senin de mücadeleni okuyorum diğer konulardan. Benzer durumdayız aslında. En azından sen de siftah olmuş bereketi Allah'tan artık
Vallq bende kendo seabass var ama ben ilk baligi haryu 125f 11 renk kodu ile aldim..metin arkadasimiz tafsiye ettim ki gercekten aksiyon ve yuzus cok guzel..dediklerini harfiyen uygulamaya calistim gece arkami isiga aldim onum aydinlik 3-5 metre zaten daha ilerisi bende yok gizler nanay..sonra kafama gore 3 cek bir sar 2 cek 1 sar yaptim geldi aldim baligi ..hicc can sikma valla sahsen o sahteyi bile atip cekerken tutmus kadar seviniyorum.