Selamlar Sabah saat 5:00 de kandilli, vaniköy deydim. Oralarda akşam 10 dan beri yemli atan arkadaşlar tek bir vuruş almadıklarını söylediler. Çapari açtım. Öğlen saat 13:30 a kadar iki kıraçadanda küçük kıraça. cyrr Rast gelsin. reeling
o bölgede tek balık kulelide. gecen pazar akşamı kulelide deli gibi balık var, hemen yanında ve vaniköy de tek vuruş yok. kulelide nefes alabilecek yer bulabilirsen orada tutabilirsin
Valla kimse kendi merasını söylemiyor. Haklılar tabi kendilerine göre. Benim yapım biraz farklı. Balığı alsakda alamasakda paylaşırız. Bu arada lüfer in tanesi 28 liradan satılmış. Madem bu kadar balık bol neden acaba bu fiyatlarda dersiniz ? Balık borsa gibi. Bir iniyor, bir çıkıyor. Bir var, blr yok...ama eğlencesi hep bol çok şükür
Vallahi öyle üstad . Sizin bu caddebostan sahil çivarı hiç yok mu bişiler ). :hungry: Suadiyeden tekneyle lüferleri çekmişler.reeling Maltepede batık gemi filan dediler ama.geldimi kulağınıza bişiler.
sağllık olsun levent bey, bir dahaki sefere inşallah. siz yemli denemesi mi yaptınız yoksa rapala ile atçekmi denediniz. ayrıca aşırı rüzgar olması lazım. rüzgar zorluk çıkartmadımı akıntı fazla değilmiydi.
Aslında amacım canlı iri istavrit tutup,yeni tasarlayıp yaptırdığım lüfer takımıma asmaktı. hooked İki adet yaprak kıraça geldi. Olta takımına bağladım. Balıklar küçük olduğu için takıma uymadı. cyrr İğneleri ile yüzemedi. Bir yabancı videoda izlediğim takımı yaptırmıştım. Onu kullanacaktım yani. Canlı rapala gibi bişey. Nasip olmadı. İstavrit dahil hiç bişey alan olmadı sahilden. Rüzgar karşıdan esiyordu. Çok az zaman zaman kuvvetlendi. Çok sıkıntılı bir hava yoktu.