Arkadaşlar şu aralar izmarit avlayabilir miyiz Anadolu Yakası'nda? Üsküdar'daki camiinin önüne ya da Vaniköy'e gitmeyi düşünüyorum.
Anadolu yakasını bilmiyorum ama daha dün akşam galata köprüsünde ada izmariti çekiyorlardı yem olarak kurt ve karides.
İzmarit'i bile kayıp mı ettik yani? Aslında Ekim ayında o camii'nin önünden güzel izmarit aldıklarına şahit olmuştum. İnşallah yarın elim boş dönmem...
Boğazda değilde,Anadolu yakasında muazzam bir izmarit yatağı mevcut.Ancak tekne gerekli.İlgilenen olursa tarif ederim.
değerli arkadaşım size izmarit yataklarını şöyle sıralayabilirim ,yeniköy makro önü ve kuleli kayalıkları,ancaak izmarit yakalarken kayalık bölge olması takım zaiyatı açısından insanı bezdiriyor,ayrıca bayramoğlu mendireğide bu iş için uygun..izmarit yakalarken çok iyi dip analizi yapmak ve tanımak gerekli
Teşekkürler herkese. Bugün Kandilli civarında 10 dakika kadar şansımı denedim karidesle. Ordaki kişiler hiç balık çıkmadığını söylediğinden o bölgede çok durmadan Kadıköy'e geçtik. Dolayısıyla "izmarit yok" diyemesem de var olduğunu da söyleyemem.