merhaba abilerim ben anadolu yakasında canlı kurt satan bi yer varmı öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler...
Evet Kartal'da Bülent Ecevit kültür Merkezinin aşağısındaki benzincinin karşısında Nil balık ve hemen onun sırasında Güvencem'de boru kurdu bulabilirsiniz. Üsküdar'da Ergin balıkçılık, Tuzla da ise ismini hatırlamıyorum ama, Postane civarında, karşısında akvaryum malzemeleri satan bir dükkan olan, küçük bir balıkçı var. Orada da boru kurdu bulunuyor kimi zaman. Sahil yolundan Tersane istikametine giderken sahil yolu bitiyormuş gibi görünür, oradan sola doğru (Formula pisti tabelalarını takip ederek) dönerseniz ilerde yukarı çıkarken sol köşede Oltacı Salih'in yeri var. Birkaç kere sorduğumda getireceğiz demişti ama Teke mutlaka oluyor. Aklınızın bir köşesinde bulunsun.
Hemşo kartal da Marine Su var. Oltacı nasipin arka tarafında kalıyor. Oradan alabilirsin. 2 günde bir taze gelmekte. Uzun zamandır alıyorum memnunum Adres: Karlıktepe, Yakacık Cd. 3/A, 34870 Kartal/İstanbul Telefon: (0216) 353 13 09