merhaba arkadaşlar geçtiğimiz pazartesi günü gün içinde canım çok sıkıldı ve akşam sakin bi yerde balığa gitme isteği duydum.yanıma kendi takımlarımı almadım arkadaşın kamış ve makinesini emanet alıp dükkanda önüme gelen ilk sahteyi seçip aceleyle çıktım.sahile vardım takımlarımı açtım ve 10 dk atış yapıp balık alamadığım bölgeden başka yerlere geçmeye başladım sonunda geze geze balığı buldum.ilk atışta balığı aldım.saatde geç olmuştu ve otobüsüm kalmayacaktı son bir atış yapıp bi tane daha vuruş alınca,otobüsü filan unuttum ama ne yazık ki hem otobüsü kaçırdım hemde balığı Takımlar Shimano vengeance tele spin 270 10-30 okuma avenger 30 nippon super though 0,22 sahte kaşık= hansen pilgrim 14 gr mavi maket=silstar hq wobbler 130 mm 14,7 gr L08
Emre tebrik ederim. Geçen hafta sizden aldığım Daıwa sahte ile ilk sefer de bende Lüfer yakalamayı başardım
Emre tebrik ederim bidahaki sefere inşallah daha bol balık alırsın birde benim bir kaç malzemeye ihtiyacım var sana özel msj atıyorum bi bakarsın
Emre tebrik ederim seni, işten çıkınca kafayı dağıtmak ve günün stresini atmak için balığa gitmek gibisi yok.. Hele birde av yapmak için belirlediğin mekanlarda kalabalık değilse (hatta mümkünse tek başınaysan) oldukça keyifli oluyor... Birde balık alıyorsan hazzı bambaşka Niceleri rastgelsin :thumb:
Emre ellerine sağlık olsun. dahası ve bereketlisi rasgelsin. Bereketli ve bol balıklar dilerim. Bu arada dün Perlon 1.0 misina ve İğneleri buldum ilgin için teşekkürler....