Anadolu yakası tekneden eşkina avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında brikol tarafından paylaşıldı.

1. brikol

brikol Barış Korkmaz

Favori Kamış:
    EUROFISH ANGEL SPIN 270
    Favori Makine:
    EUROFISH MAGNETIC 30
    En İyi Avı:
    Kofana 51 cm
    Herkese selamlar. İstanbul Anadolu yakasında oturmaktayım. Üniversite öğrencisiyim. Arkadaşlarla Balık avına merak sardık. Özellikle geceleri gırla muhabbet eşliğinde eşkina avı çok zevkli oluyor.

Yenikapı taraflarında avlandık. Ama şimdi bir tanıdığın tanıdığının:D Anadolu yakasında Bostancı civarlarında teknesi varmış. Sahibi ben eşkinadan anlamam istavrit çinakop falan olsa yer bilirim dedi. Anadolu yakasında kartal Pendik Kadıköy Adalar hatta İstanbul boğazının içlerinde eşkina karagöz tarzı gece yemli av yapabileceğimiz yerler arıyoruz.

Şimdi usta av yerini söylemezmiş onuda biliyorum:) ama kıyıdan değil de tekneyle avlanacağımız için çok sorun olmaz sanıyorum. Enazından şöyle kıyıdan azıcık açıkta dibi kayalık nereleri olabilir. Moda taraflarında olur dediler ne dersiniz? Bostancı İdonun arka taraflarında da var dediler ne dersiniz? Birde pendik taraflarında varmış ama tam bilmiyorum.

herkese cevaplarından ötürü teşekkür ediyorum.

2. brikol

brikol Barış Korkmaz

Favori Kamış:
    EUROFISH ANGEL SPIN 270
    Favori Makine:
    EUROFISH MAGNETIC 30
    En İyi Avı:
    Kofana 51 cm
    129 kişi konuya bakmış, cevap yok. Bilgiyi geçtim bari bir hoşgeldin deseydiniz:(

3. Mehmet G

Mehmet G Mehmet

tanışma başlığında mutlaka seni karşılayan birkac arkadaş olmuştur. Hiç kimse mera paylaşmak zorundada değildir....

4. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Barış, eşkinayı kim kaybetmiş ki :) Eşkina özellikle İstanbul'da sıkça rastlanan ve av veren bir balık değil. Bostancıdan Pendiğe kadar olan kayalık kıyı şeridinin her yerinde olabilir. Mehmet'in de söylediği gibi konu eşkina olunca avlak yeri tarifi beklemek piyangodan büyük ikramiyeyi beklemek gibi birşey :) şurda istavrit çıkıyor derler ancak şurdan eşkina aldım ya da eşkina çıkıyor denirse iki gün sonra ordan eşkina falan çıkmaz, hiçbirşey çıkmaz ve orası talan olur.. o nedenle kayalık sahil şeridinde uygun yem ve takımla senin denemeler yaparak balığı araman daha uygun olur diye düşünüyorum..
    rastgele..

5. brikol

brikol Barış Korkmaz

Favori Kamış:
    EUROFISH ANGEL SPIN 270
    Favori Makine:
    EUROFISH MAGNETIC 30
    En İyi Avı:
    Kofana 51 cm
    Berkan abi cevabın için teşekkür ederim. ustanın avlağını paylaşmayacağını zaten bende yazmıştım. Hani herkesin bildiği yerler vardır diye düşünmüştüm. Konumda paylaştığım gibi bizim için maksat gırla muhabbet. Dediğin gibi deneyeceğiz artık.