anadolu yakasındaki tüm baraj dere ve göletleri gezdim

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında bekir arslan tarafından paylaşıldı.

1. bekir arslan

bekir arslan bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    merhaba ist.anadolu yakasındaki tüm baraj dere ve gölleri gezdim.bilipte gidemediğiniz yerler hakkında son durumlarını söyleyebilirim. ama durumlar pek iç açıcı değil.

2. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Bir sırala bakalım:confused:

3. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Anadolu yakasının tümü:confused: :confused:
    ben istanbulda bekir balığı arıyorum anadolu yakasında varmı:confused:

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Durumlar pek içaçıcı olmadığına göre, Bekir'de yoktur sanırım. Hatta bütün balık türleri açısından durum kesat.:confused: :eek:

5. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    yok be abi okadar karamsar olma arayana sazanda var turnada ;) tek eksiğimiz ala:(

6. bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    bazı abilerim ve arkadaşlar tümü diyince inanmamış galiba. öncelikle anadolu yakasında bilinmeyen onlarca gölet var amacım sadece yardımcı olmaktı.

7. nejat vardar

Haydi Bekir nerdsin? Ortaya birşey attın bekliyoruz.:eek:

8. nejat vardar

Tek tek sormayalım, sen anlat

9. nejat vardar

Kesinlikle...Zaten içaçıcı olmayan durum sadece Anadolu yakası için değil sanırım. Henüz doğru dürüst bol bereketli bir sazan raporu hazırlayamadfık veya göremedik. Bir iki istisna oldu, o kadar..

10. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Estağfulullah kardeş niye inanmayalımki sadece hepsini dolaşmak bayağı bir vakit ve nakit meselesidirde:eek:
    benim soruma cevap vermedin bekliyorum oralarda bildiğin bekir çıkan biryerler varmı:confused:

11. bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    nejat abi öncelikle şunu bildiriyim formda yeni sayılırım ve güzel bir paylaşım sitesi.

önce elmalı barajından başlayalım: baraj geçen sene nerdeyse tamamen boşaltıldı.gölde kambur sazan ve israil sazanı bol miktarda mevcut ve su seviyesi çok iyi yalnız balık mısıra biraz nazlı büyük balık yakalamak isteynler için sezon yeni başlıyor.

ömerli barajı: baraj su seviyesi çok iyi barajın ana merkezine girerseniz turna ve aynalı sazan yakalama şansınız var diğer tüm yerlerde israilden başka birşey yakalayamazsınız.merkezden 5 kiloluk sazanlar alabilirsiniz şuan tam mevsimi.

darlık barajı: gölde çok güzel tatlı su gümüşü var ve boyları 20 cm oluyor ve çok lezzetli aynı zamanda kambur sazan va israil var aynalı yok göl gece çok güzel verim veriyor.

ve bunlar bilinen barajlar bilinmeyen göllerde turna dahil olmak üzere yayın da mevcut onlar için özelden yazabilirim.

şilede pot deresinde adi sazan ve deniz kefali mevcut sazanlar gerçekten çok büyük. ismini bildiğiniz başka yer varsa suyu ve balık çeşitliliği hakkında bilgi verebilirim.amacım sadece gerçek balık sevgisini herkese aşılamak.

12. nejat vardar

Bu yazdıklarında içaçıcı olmayan bir durum yok. Darlık barajında tatlı su gümüşü dediğin balık sanırım kefalin bir türü. O balık Cumhuriyt baraj gölünde de var.
    Darlık barajından sanırım 10-12 sene önce 35-40 cm. birkaç tane yakalamıştım.;)

Bir de lütfen ''adi sazan'' tanımlaması yapmayın. Mutlaka bir tür adı vardır.:confused:

Diğer göllerle ilgili bilgileri özelden gönderirseniz memnun olurum.:)

13. bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    adi sazan demek istediğim pullu sazan.iç açıcı olmayan şey göllerin bu sene kendine gelmesi yani bir kaç sene daha yagışlar böyle devam ederse daha güzel olacak çünkü geçen senelerdeki kuraklıklardan balıklar çok etkilendi. birde şunu söyleyim evet bukadar barajı gezmek için ne yaptın denirse sunu diyim her hafta bir gün iznim var ve her hafta anadolu yakasının bir bölümünü gezip araştırdım bu bana 2 seneye mal oldu.

14. bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    cumhuriyet barajı şu anda av için yasaklanmış durumda hemen altına piknik mesire yeri yapıldı. fakat özel bir izinle girdim ve 4 kğ lık 2 adet sazan aldım.
    fakat uzun süre kalamadım.

15. nejat vardar

Bekir kardeşim, çok iyi yapmışsın. Gezip görmekte fayda var. Ama 2 senede çok şery değişiyor. Gezerken, yakaladığın veya başkası tarafından yakalanmış balıkları fotoğraflarsan, türlerini bilmemiz açısından büyük fayda sağlar.

16. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

Ne yaptın kardeşim sen al şimdi alabilirsen beni Nejat VARDAR abinin elinden

17. bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    abi geçen hafta senelik izindeydim ve son 1 ay içinde hepsini gezme fırsatım oldu.hatta gebze tarafındaki göllerede gittim. ve tabi bolu gölköy barajı ama şunu söyleyim boluya gölköye gidilmez sazan için çünkü yok denecek kadar az.ve göle geçen sene turna bırakıldı.

18. nejat vardar

Geçen yaz ben de 5 kg. ve 3 kg. iki tane aldım ama bu sene kısmet olmadı. Ama Cemal'ciğim daha sezonun kapanmasına çok var.:D :D

19. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

Tıp............

20. nejat vardar

Rapoları iyi takip edersen zaten bu sonuca gitmeden de ulaşabilirsin;)