öncelikle kadir abiye çok teşekkür ediyorum bana verdiği tavsiyeler için sabah 6 da kalkarak uykusuz bir şekilde avlağa yürüdüm ve yaklaşık 10 dakika sonra avlağa vardım tek akıllı ben vardım zaten hemen yozurı crystal mınnow fosfor yeşil dalan tip sahtemi taktım ve hafif bulanık suya yolladım at çek yaklaşık 5 dakika geçmeden suyun üzeri bi anda karıştı bütün balıklar sıçradı bende işte geldiler dedim ve sahtemi fırlattım sahte suyla buluştu 2-3 sarım sonra ağırlığı hissetdim tamamadır dedim kıyıya balık geliyor fakat ne olduğunu merak ediyorum balık kıyıya yaklaştı ve maalesef hayallerim suya düştü balon müptelası yine sahtede hemen çıkartıp suya geri saldım tekrar atış yaptım bu arada bu balonlar sürü halinde gelmişler suyun üzerindeki balıklar korkularından sıçrıyorlar (ben levrek sanmıştım halbusem ) ardından bi balon daha takıldı sahteye bu olay canımı sıkmaya başlamıştı tutduğum balonu hemen suya atçeke devam zaman kaybetmiyorum iyice hırslandım zaten saat 7 oldu bu sırada su duruldu ve beklediğim an dedim çayın ağzına sıçrayarak kefal sürüsü galiba çıplak kovalıyo herhalde dedim ve sahtemi fırlattım yaklaşık kıyıya 15 metre kala fln balık atladı fakat fazla ağır bişey değil dedim suyun kenarına balık gelince sevinçten uçuyodum çünkü ilk levreğimdi (ispendek )demek istedim ama olsun avcılık için küçük benim için çok büyük bir av oldu fakat yavrucağı yanımda kargaburunu getirmediğim için elimle çıkardım fakat vmc iğneyi tümden yutmuş hayata geri döndüremeden elimde kaldı üzüldüm fakat cyrr bende üstüme düşen bütün görevi akşam yemeğinde yapıcam emin olun işte resim
vay vay vay akşam vaazı aldın sabah uyguladınmıhihi bayağı heyecanlı geçmiş bu günün,,tebrik ederim:thumb: ilk levreğin hayırlı uğurlu olsun..bol bol ava çıkmanı öneririm..git gel yapa yapa,gözlemliyeceksin meradaki hareketi, dün ne demiştik:hungry:
İlk levrek-ispendek için tebrikler. Ama daha büyük tebrik gerektiren ilk levreğin olmasına rağmen küçük olduğu için, iğneyi yutmasa salacak olmandı.
valla abi dün akşam o gazla sabah kendimi balıkta buldum ilk levreği aldım ama kiloluk çıplaklar kefal kovalıyo sahteyi almıyorlar bu arada balon illet etti beni
sağolasın abi o boydaki hayvan vmc iğneyi 11 cm crystal mınnowun iğnesini tümden yutmuş bende anlamadım (bütün yaz aç gezmiş herhalde )
tebrikler kardeşim. bakalım bende cumartesi gecesi gideceğim. kısmetimizde var ise senin gibi balığımızı alıcaz daha büyükleri rastgelsin.
yanına ince ağızlı uzun garga burun pense al..iğneyi çıkartabilmen için..iğneyi çıkarırken balığı avucunun içinde sıkmahihi bu arada mersinde bile levrek tutuldu hayret ya biz burda acıları oynuyoruz
zaten kargaburunum çantamda vardı annemler sağolsunlar komşu pense istedi diye onu vermişler genellikle silikon atıyolar burda adam ben sahte balığı sudan çektiğimde maşallah koçum iyi balık yakalamışsın dedi ne balığı bu diyo şaşırdım valla ya renk körü fosfor yeşili balık gördünmü sen hiç amca o boya bile iyi balık tutmuşun diyolar burda durum vahim
tebrikler bu güzel avınız için :thumb: dragon çay ağzındanmı tuttunuz nasip olursa bu kış orayı bi ziyaret etmek isrterimbelki karşılaşırız avlarınızın devamını dilerim bol bol trofeler inşallah
Barış tebrik ederim, ispendeği salma girişimin için ayrıca kutlarım, daha büyüklerinin denk gelmesini dilerim.
tebrik ediyom levro için ama balonu salma işine gelince suya, keşke kıyıya ataydın toprağa karışsaydı gübre olurdu Şaka şaka, güzel avlarının devamını dilerim