ANAMUR SİNARİT (elim ayağım titriyor hala)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında anamurbaracuda tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. anamurbaracuda

anamurbaracuda barış koz

Favori Kamış:
    spro ınspration 2.70
    Favori Makine:
    daiwa crossfire 3000x
    En İyi Avı:
    önce dürüstlük olduğunu öğrendim
    sevgili abilerim kardeşlerim hepinize rastgele diyerek konuya başlamak istiyorum dün yakaladığım ufaklığın gazıyla öğlen okul olmasına rağmen yine yürüyerek avlağa sabah ezanı okunurken yola çıktım yaklaşık 10 dk sonra avlağa geldiğimde hava hafif hafif parlamaya başlıyordu bugün gözüm gibi baktığım kanadadan dayımın karne hediyesi olarak gönderdiği atçek takımımı yanıma alarak oltayı özenle kurmaya başladım fakat makaranın üzerine ip misina sarılı olarak geldi bende ip misina hiç kullanmadığım için ilk deneyim olacaktı hemen dün lagoscuğu yakaladığım rapalayla aynı yerden atışa başladım fakat dip yapısı çok kayalık zıpkıncı abiler aşağıda ufak mağara gibi yerler bile var diyolar takmakdan korktuğum rapalayı fırlatmaya başladım ve yarım saat kadar hiç hareket yoktu kadir abi demişti zaten dikkat et sahtenin gagası uzun dip dalarlı geleceği için taktırma dedi fakat ben sahteyi bir an taktırdım sandım ve tüh ya bikere büyük sözü dinle kendi kendime içimden geçirirken aman allahım oltayı elimden fırlatacak gibi bir güç asıldı ve bismillah diyerek irkildim evet balık oltada idi fakat aşırı derecede kuvvetli asılmasıyla kalama açacaktım tam kadir abi aklıma geldi ve o tarz bölgelerde kalama sakın verme demişti ve balığa son gaz asıldım balık kıyıya yaklaşıyo fakat makina sarmaya çalıştığım anlarda bile küt diye duruyodu sarılması imkansız hale geliyodu boşluk verdiği anlarda sarıyodum bu şekilde 15 dk uğratım sonunda kıyıya yaklaşan kıpkırmızı parlayan bir balık geliyodu aman allahım dedim elim ayağım titremeye başladı evet gelen sinaritti imkansızı başarmak gibi bişeydi gözümde bu balığı tezgahta bile zor görüyodum o heyecanla yandaki balıkçı abiden kepçesini rica edip balığı kıyıya aldık onun elindeki terazi dediği şeyi balığın ağzına kıstırdık ve balık kıyıda elim ayağım nasıl titriyo ama yandaki abiler bravo koçum naptın sen ya felan derken bana su getirdiler biraz kendime geldim ve ayağa kalktım herkeze teşekkür ettim fakat yanımdaki sırt yandasına bu balık sığmayacaktı bende solungacına elimi soktum ve ev yakın zaten götüreyim dedim yola koyuldum o sırada yan tarafta pareketa hazırlayan abiler valla koçum helal olsum biz bile zor yakalıyoz böylesini dedi arkadan bi abi yanına çağırdı beni balığa 70 tl vereyim bana sat dedi şaşırdım fakat amacım ticaretten çok farklı birşey olduğu için sağolun abi diyerek eve doğru ilerledim mahallede spor yapan komşular balığı görmesiyle hemen yanıma geldiler naptın sen ya helal olsun bravo! gibi laflarla karşılaşınca 2 kat daha gururlandım valla :D çevredekilerin bana hortlak gözüyle bakmasının ardından eve vardım kapıyı çalmamla annemin irkilmesi bir oldu o ney olum elindeki senin dedi şaşkınlıkla :D benim cevabım sence neye benziyo anne dedim:D afferim oğluma diyerek içeri aldı beni zaten babam balığı görünce deliye döndü ondandan övgü dolu sözler artı 50 tl harçlık:D balığa 70 tl verdiklerini fakat vermediğimi duyunca:D babam akşam mangal o zaman diyerek evden ayrıldı bende hazırlanarak okula gidecektim çok mutluyum:D bana yardımcı olan abiler 4 kilo var dediler tahmini bende o heyecanla bakkala tartdırmadım balığı eve koydum okula gittim şimdi geldiğimde ilk iş raporu yazmak oldu balığıda tartamadım annem çoktan fileto yapıp mangala hazırlamış :D herkeze

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Naaptin sen yaaa bravo :D
    Tebrikler her kula nasip olmaz böylesi.
    Burada bir tebrik de avini satmaman hakediyor.
    Bir parantez de dayina. 4kilo sinariti kalomasiz çikaracak kalitede takim yollamis sana kiymetini bil :)

3. anamurbaracuda

anamurbaracuda barış koz

Favori Kamış:
    spro ınspration 2.70
    Favori Makine:
    daiwa crossfire 3000x
    En İyi Avı:
    sağolsun valla ben diğer spin takımla bu hayvanı kıyıya bile yaklaştıramazdım :D

4. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Tebrikler. Eline koluna yüreğine sağlık

5. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    ================-

6. anamurbaracuda

anamurbaracuda barış koz

Favori Kamış:
    spro ınspration 2.70
    Favori Makine:
    daiwa crossfire 3000x
    En İyi Avı:
    valla abi o heyecanla tek bir foto aldım fakat evde çekerim fotoğraf dedim fakat okul işi olduğu için zaman olmadı:D

7. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    1.71 Boyunda kanlı canlı bir japon:)
    Favori Makine:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun zekası :)
    En İyi Avı:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun dostluğu..
    Barış,abicim yabancı forumlardan "ALINTI" yaparken,bu forumlardaki avları sürekli takip eden abilerin olduğunu göz önünde bulundur bir daha ki sefere.Yaşın henüz ufak ,bazı şeylerin bilincinde olmayabilirsin o yüzden sana kızmıyorum.Sadece şunu söylüyorum;Başka forumlardan av resmi alıp,kendin tutmuş gibi lanse etmen sadece kendini kandırmak olur.Şu forumda alacağın 3-5 tebrik sana bir şey kazandırmaz abicim.Her zaman sadece "DÜRÜST" ol. Benden sana abi tavsiyesi...

Verdiğim yabancı siteye girerseniz arkadaşlar,barış kardeşimizin 4 kiloluk sinaritini göreceksiniz alt taraflara doğru...

http://www.capitanrustyhook.com/

8. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Neden böyle bir şeye gerek duydun Barış? :mad: :mad: :mad:
    Önce dürüstlük, seni kınıyorum. Yetkim olsa bi saniye tutmam atardım seni. :mad: :mad: :mad:

9. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    1.71 Boyunda kanlı canlı bir japon:)
    Favori Makine:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun zekası :)
    En İyi Avı:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun dostluğu..
    volkan yaşı ufak olmasaydı iki çift sağlam lafım olacaktı ama gerek yok bazı konularda bilinçsiz kardeşimiz henüz...

10. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Valla Ümit ben onu bunu bilmem, bazı şeylerde çok katıyımdır.
    Nedense küçük yaşına rağmen dürüstlüğü değil, üçkağıtçılığı kendine örnek almış.
    Cezasız kalmamalı. :mad:

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.