Arkadaşlar bu hafta 15-20 günlüğüne anamur a gidiyorum nerelerde ve nasıl avlanabılırım bilginize şimdiden teşekkürler..
güle güle git kıyıdan şamandralı takım akşamlarıda dip takımı kurşunlu ile heryerden avlanırsın sanayinin karşısı ideal tekneyle açılacaksan 8 km ilerde bozyazı var klasik keteze yeterli derdim ama balon balığı yüzünden yedekleri telli yaparsan iyi olur ağ temizlemek yada parakat yemlemeye yardımcı olur yanınada bi 70 lik götürürsen balıkçılarla denize açılır onlar açıkta beklerken sende keteze yaparsın
mustafa bey , anamurda dragon çayın da kral-1 diye bir tekne var selamımı söyleyin yardımcı olur adı mehmet tir ama mehmet diye ararsanız kimse tanımaz maymun diye sorun size hemen bulurlar, bol bol da kalın çelik tel bulundurun ,balonun membağına gidiyorsunuz , rastgelsin
Peki kıyıdanda balon balığı cıkıyormu.??Ben kıyıdan Levrek , Kefal , Karagöz ,Melanur....vs yakalamam mümkün değilmi.Teşekkürler
bu yaz 1 aylığına bende anamurdaydım.Dragon çayı var orda ordan solucanla rahatlıkla iri kefaller alablirsin veya kıbrıs sarmasıyla da alabilirsin onun haricinde ben anamuryum da iri mırmır lar tuttum, yasak olduğunu bilmiyordum.kıyıdan yemlik kefal le lüfer tutan kişilere de şahit oldum....
anamurda lagos balıkçılık diye bir balıkçı var,yıllardır balık alırız.geçen hafta anamurun ilerisinde bulunan bozyazıda sabaha kadar lagos ve kaya levreği tuttuklarını söyledi.o kadar çok varmışki özellikle lagos tutmaktan bıkmışlar,tam yeri de bozyazı isklesinde merdivenden 20 metre daha batıda kıyıdan atmışlar.anamurdaki arkadaşlara rastgele.
dün sabahtan beri anamurda kıyıda her atışta iki tane çatalkuyruk yakalayan kayınbabamın dediğine göre 300-600 gr arası değişen çatalkuyruklar anamur sularını istila etmiş,anamur iskele plajına hücum..