And. Yakasında düz beton olan kıyı, bilen varmı?

Konu, 'Bölgeler' kısmında Rudi tarafından paylaşıldı.

1. Rudi

Rudi oki

Herkeze merhaba, Pendik' te oturuyorum Tuzla' dan Kartal'a kadar sahil kesimine baktım fakat başlıkta belirttiğim gibi düz denize sıfır bir yer bulamadım hep kayalık.Neden bu arayış derseniz, babamın yaşı çok ilerledi ve büyük bir rahatsızlık geçirdi ve yeni toparlanmaya başladı ve tekrar eslisi gibi balıkçılıkta gözü, kış gelmeden bir kere daha balığa götürmek istiyorum.Bazı balıkçılara ve balık avı malzemesi satan mağazalara sordum bir bilene fikir verene rastlayamadım malesef.Bildiğim kadarıyla boğazda beyleybeyinde var ama hem park yeri hem trafik hemde oradaki kalabalık vs yüzünden sıcak bakmıyorum.Sandalye koyabileceğim ve olta atabileceğim bir yer arıyorum.Gördüğünüz bildiğiniz önerebileceğiniz bir yer varsa çok sevinirim.

2. medmarine2

medmarine2 Soner Coşar

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 270 Mh
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000 Fc
    Öncelikle babanıza geçmiş olsun.Maltepe sahil ido iskelesi yanı Otoparktan giriş yapıyorsunuz. Zargana ve istavrit yapabiliyor zaman zaman.

3. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Vaniköy'e bakabilirsiniz.

Şemsipaşa'da olabilir.

Ama kıyı boyu hep dolgu için pek olası değil.

4. tuncay altaş

tuncay altaş tuncay

Favori Kamış:
    Lineaeffe turnafresh 390
    Favori Makine:
    Spro süper long cast 3600
    geçmiş olsun öncelikle resimdeki yer beton iskele zannedersem oraya tekel iskelesi derler orda güzel zargana olurdu.otopark sorunu da yok.

5. s_gulbahar

s_gulbahar sami

Favori Kamış:
    LANEFEE TURNASURF
    Favori Makine:
    OKUMA
    Boğazın anadolu tarafında istediğiniz özellikte yerler var , kalabalık gözünüzü korkutmasın mutlaka bir yer bulursunuz hafta içi gitmenizi tavsiye ederim..

6. medmarine2

medmarine2 Soner Coşar

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 270 Mh
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000 Fc
    Tuncay Bey;

Tekel iskelesi Rahmanlar tarafında. Burası adalar iskelesi diye geçiyor. Ayrıca kumcular iskelesi ve tekel iskeleside güzel ve uygun alanlar.

7. hunterakrep

hunterakrep MURAT BAŞKAYA

Favori Kamış:
    MITCHELL PRIVILEGE 2 T-430 SURFCASTING KAMIŞ
    Favori Makine:
    Pen Surfblaster 8000
    En İyi Avı:
    Levrek 6,800
    Anadolu yakasında çok tavsiyede bulunamayacağım ancak avrupa yakasında kuruçeşme parkının içi bu bahsettiğiniz av çok ideal bir yer.

Hafta içi olsun hafta sonu olsun bu aralar tenha oluyor. öğle saatlerinden sonra giderseniz gemi derdi de olmaz rahat edersiniz.

Balıkçı Yaşar abiye uğrarsanız tüm ihtiyaçlarınızı karşılamada size yardımcı olacaktır. Balık malzemesi olarak bahsetmiyorum. Kendisi parkta yaşıyor sayılır. Babanızın rahatı için sıkıntı yaşamazsınız. Balık tutacak dinlenecek güneşlenecek gölgelenecek rüzgar çoğalırsa sotelenecek vs vs yer bulunur rahat edersiniz.

8. Rudi

Rudi oki

Bu kadar geri dönüş ummuyordum hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim!İlk etabta maltepe cazip geliyor, ama önerdiğiniz yerleri sırayla denemeyi düşünüyorum.Bundan sonra burayı takip edip, gelişmeleride paylaşacağım Tekrar teşekkür ederim hayırlı günler...

9. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    Öncelikle çok geçmiş olsun.Suadiye otelinin tam karşısın da dediğiniz gibi 2 tane yer mevcut orada pazar sepetinde malzeme satan Ender abi de var yardımcı olur size:)

10. Rudi

Rudi oki

Sevgili medmarine2 Soner beyin önerdiği maltepe iskelesine dün gittik babamla, gayet güzel ve uygun bir yer, saat 16:00-18:30' aralarında durabildik, çapari attık biz bir şey yakalayamadık fakat bu güzelliği yaşadık.Yanımızda 2 iki kişi daha vardı devamlı geldiğini fakat bir şey çıkmadığını söyledi zaten balık bahane.o hem dip hemde zargana attı biz oradayken ufak bir kaya balığı yakaladı.Diğer kişi dönmemize yakın 15 cm civarında ufak bir zargana yakaladı o kadar.Ha bir de babamın oltasına acayip bir şey takıldı hadi beni boşverin yanımızdakilerde şaşırdı, deniz yıldızının iki kolunu kesip birleştirmişsiniz gibi dokunaçları olan acayip bir yaratıktı.Dip derin değil ve devamlı bir tomar yosun takılıyordu onların arasında geldi bu canlı.Tekrar hepinize teşekkür ediyorum sevgiler...