Arkadaşlar her türlü düğüm çeşidinin gösterildiği ücretsiz bir uygulama. Android markette bunun gibi başka uygulamalar da mevcut. Bilgi için paylaşıyorum. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Güle güle kullanın :thumb: YÜKLEME LİNKİ
Uygulama gerçekten güzel, gerçi anlatım ingilizce basit bir anlatım ancak resimler o kadar net ki anlatıma ihtiyaç duyulmuyor bile.. Uygulamayı indirmenize gerek yok, telefonunuza bağlı bir google/gmail hesabınız varsa sayfaya bilgilerinizi girip "yükle"ye tıklamanız yeterli, uygulama otomatik olarak telefonunuza yükleniyor.. Güle güle kullanın.. :thumb:
Ben knot wars uygulamasın tavsiye ederim. Hem videolu hem de Düğümlerin dayanıklılıkları da yazıyor. Market Linki
o kadar fazla olmasının sebebi içerisinde video olması. tüm videolar yüklü geliyor. internetten stream etmiyor ki balık tutulan yerde internet olmama ihtimali yüksek.
Güle güle kullanın.. knot wars da çok iyi bir uygulamaymış, cihazda hafıza problemi olmayanlar yükleyebilir, gerçekten güzel uygulama :thumb: Market Linki
Ben de Knot Wars ve FishingKnots uygulamalarını kullanıyorum. Çok çeşitli düğüm ve bağları önce teorik olarak anlatıyor, hangi alanlarda tercih edildiği ve hangi tür misinalarda başarılı olduğu gibi, ardından video ile düğümü gösteriyorlar.
2 uygulamayı da yükledim ikiside güzelmiş.. özellikle benim gibi yeni başlayanlar için acil durumlar da işine yarıyacağına eminim