Uzunca bir araştırmanın sonucunda makinam için yeni misinamı dün aldım. Angel kiss soft 0.30 mm Pek yamana atılacak bir misina olmadığını öğrendim.Acaba bu forumda aldığım misinadan kullanan var mı , memnunlar mı ? Bu misina hakkında söyleyecekleriniz neler ?
Hic duymadim...Bir misina icin oldukca romantik bir isim.."Melek opucugu, yumusak" Baligi mi balikciyi mi opuyor... Baligi opuyorsa melegin adi ezrail olmali... Keyifle kullan dostum...Hafiften Namik'in sulara girdigimi hissettim... Cikayim bari... Lutfen sonuclardan bizi haberdar et.Bakalim neyin nesiymis, kimin fesiymis bu misina... Rast gelsin...
Bu misinadan forumda kullanan var diye biliyorum.Sonuçlardan haberiniz olur da misinayı kullanan görüp cevap yazarsa.
Misinanın üzerinde yazılan değerler çok iyi gözüküyor, helede yumuşak olması avantaj. Eğer üzerinde yazan değerlere yaklaşıyorsa çok iyi misina.
12.9 kilo çekeri var hadi üzerinde yazılan doğru değil diyelim 8-9 kilo çeker heralde.Üstünde yazılanla çeker arasında çok fazla fark olmaz. Sufix xl strong 0.30 u 7.7 kilo çeker ancak eftta 6 kilo civarı diyor.Bu yüzden Angel kiss i tercih ettim. İnşallah kötü bir tercih yapmamaşımdır.Bunu ilerdeki avlarda göreceğim.
Şu anda dünya üzerinde monoflament misinilar arasında 0,30 u 7 kilodan fazla çeken misina yok (çok pahalı birkaç örnek dışında) Sallamasyon değerler bunlar arkadaşlar. 0,30 bir misina 6 kg çekebiliyorsa çeker açısından iyi misina denilebilir..
Yav bende 0.16mm var 4.6kg çekeri var.Nasıl oluyoda 0.30 7-8 kilo çekmiyo.Ve ben aynı marka misinanın 0.30mm liğiyşe 5 kg levrek çektim.Siz söyleyin 7 kilo çekeri varmı.
Benim aldığım marka misinayla hatta aynıı kalınlıkla 5 kiloluk levrek tutmuşsunuz bu biraz beni rahatlattı. Ancak üzerinde 12.9 yazıyo tabi ki üzerindeki doğru olmayabilir ancak 8-9 u hele hele 7 yi çekmesi lazım.
0.30 ile söylediğiniz özellikte misina ile 7 kilonun üstünde balık tutan biliyorum. Bence sırf bu marka için demiyorum 0.30 misina 7 kilonun üstünde çekebilir.
Yok sen rahatlamasenin misinanın markası değil bu benim misinanın markasıAsso duble strenç mi ööle bişiBen yanlış anlatmışım.Daha doğrusu anlatamamışım.O marka misinayı hiç duymadım
Ahh ahh keşke gelse şöyle 7-8 kilo.Nerde o günler. O da olmazsa 2-3 kiloluk gelsin ben onla da yetinirim. Misinama ağırlık bağlamam için artık geç.Makinama sardım.Şamandıramı da taktım ava hazır.Onları söküp test etmek benim için işkence.