anıl marin 4.60 - Enma 4.80 nordic yardım

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında concontr tarafından paylaşıldı.

1. concontr

concontr hacı

Arkadaşlar hayırlı günler diliyorum.

İki tekne arasında gidip geliyorum. Kullanan veya sahip olan varmı bilginize ihtiyacım var.

Birincisi Anıl marin 4.60 eni 1.88 taban düz oturumlu olduğu için içinde harekette kısıtlama olmaz diye tahminim var.

İkincisi Marmariz üretimi Enma 4.90 nordic sandal Eni 2.00 mt

Fakat yapısı tahta sandal şeklinde olduğu için çekincem var. İçinde rahat hareket edemem diye.Yürüyünce sağa sola yatma yapsın istemiyorum. Takılabilir kamara artı fakat oturum daha önemli. Suda gidişi youtube de var fakat denizde dalga yok:) seçimde zorlanıyorum.

Teknesandan 4.35 kullandım canıma tak etmişti. linkleri aşağıda teknelerin bilenler lütfen yardım etsin. Şimdiden teşekkür ederim.

ANIL MARİN 4.60 link

http://www.anilmarin.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=5

ENMA 4.90 NORDİC link

http://www.enmamarine.com/Tr/Tekne.aspx?ID=2

2. suats

suats Suat

Favori Kamış:
    Lınefeeve okuma Dam
    Favori Makine:
    DAM okuma Ryobi Mitchel
    En İyi Avı:
    Kırlangıç 3 kg
    İkiside güzel tekne ama zevk meselesi enma kendine göre melez bir model oluşturmuş. Yani sandal modeli, kenararı yuvarlak tercih meselesi ama ben denizde teknemin su üstünde kayarak gitmesini yani plane kalkmasını isterim.Yani ben olsam anılı tercih ederim.Fuarda gördüm beğendim ama fiyatları pahallı:( karar sizin

3. mehmetmeral

mehmetmeral mehmet

En İyi Avı:
    Levrek 8.300 kg
    hocam birde yerliyurtlara bakmanı tavsiye ederim.özellikle 4.50lx modeli

4. concontr

concontr hacı

Ona baktım artısı dolaplar gözüküyor. Fakat bu ikisininde eni geniş ve dolap sayısı azda olsa geniş hacimleriyle birbirine yakın. Haftasonu anıl marine birdaha uğrayacağım. Gitmeden yerliyurt marin teknesi satan içmelerde biryer var ona birdaha bakayım. Teşekkür ederim.