Anıl Marin 4.60

Konu, 'Motorlar' kısmında Gargadar tarafından paylaşıldı.

1. Gargadar

Gargadar Burak

merhaba,
    mevcut teknemi biraz daha oturaklı bir tekne ile yenilemek istiyorum. evime de oldukca yakin anil marin teknelerini oldukca begendim. mevcut teknemde 15hp 4 zamanli mercury motor var. bu tekneyi saglikli bir sekilde goturup goturmeyeceginden emin degilim. firma 9.9 ile dahi sattiklarini soyluyor konsolsuz olan modelini ki konsol disinda agirlik farki yok. marsi trimi falan da cok onemli degil. mevcut motora remote adaptasyonu yapabiliyorlar belli bir bedel karsiligi.

uzun lafin kisasi 4.60 konsollu anil marin tekneyi 15 hp 4 zamanli motor ile kullanan var mi? var ise %50-70 gazda (ekonomik seyirde) kac knot hiza cikabilirim. elimdeki mercury motor oldukca sorunsuz ve bu motoru yeni teknede degerlendirmek istiyorum acikcasi. sadece teknemi elden cikartip motoru kullanmak oldukca ekonomik bir cozum olacak benim icin. tecrubesi olan arkadaslardan abilerden kardeslerden yardim rica ediyorum.

sevgiler

2. zaferakyar

zaferakyar zafer

4.60

sırf sizin için şu an üye oldum ,konu başlığınız yüzünden.9.9 lada satıyorlarmış diyorsunuz, bende 4.60 direksiyonsuz 20 beygir 4 zamanlı mercury marşlı var.o bile yetersiz bunun için.

3. muratmym

muratmym murat

peki 4.60 anılmarin için 2-3kişi keyfi gezmek için hangi model motor tavsiye edersiniz? Yani belki bunun sonu yoktur ama en az kaç idealdir? 40hp-50hp-60hp?

4. zaferakyar

zaferakyar zafer

mesajınızı biraz geç gördüm:)

motor ne olursa olsun 4.60 anıl marine in fiber şeklinde problem var bence, hertürlü serpe alıyor içeri ve tekneyi yavaşlatı
    yor.

5. Gargadar

Gargadar Burak

murat bey ben tekneyi para durumlari dolayisi ile 25 bg evinrude e-tec ile aldim. 30bg 4 zamanli ayarinda bir makine diyebiliriz. gayet yetiyor bana ama ideali 40-50 bg. fazlasi da gereksiz olur.