Arkadaşlar merhaba Ankara'da böyle bi gölet varmış ve turna çıktığını söylüyorlar acaba bu gölete aranızda giden oldu mu? Ve bana tarifini verebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Herkese rast gelsin...
Bu arada 2006'da açılmış bi konu acaba yakın tarihte bu bölgede avlanmiş bi arkadaşımız var mi? Yada bu bölgeye giden?
O bölgeden geleli 1-2 saat oldu. Öncelikle şunu belirteyim Dereboyu diye bir gölet yok Aradım taradım ama yok Allah yok Burdan çıkaracağımız sonuç ise Dereboyu dedikleri bildiğimiz imrahor Sel gelmiş, akıntı hayli fazla, sular aşırı bulanık, her taraf çamur, ağaçlar suda kalmış, sahteler selin getirdiği ağaç ve kamış parçalarına takılıyor vs. vs. İzlenimlerimize göre önümüzdeki 1 aylık süreçte oraya gidilmez. Şu da var suyun içinde kalan ağaçların dallarını şöyle bi avuçladım. Sonuç berbat, çok felaket bi koku kaldı elimde. Yani diyeceğim şu ki sular temizlenmezse şu dönemler çıkacak balıkları aynen suya iade etmeniz sizin için daha iyi olacaktır Saygılar...