ankara antalya arası balık avı???

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında frozen06 tarafından paylaşıldı.

1. frozen06

frozen06 Yasin ÖZTÜRK

En İyi Avı:
    yosun:)
    herkese selamlar ankarada oturuyorum antalyaya tatile gidicem. Ankara dışındada balık tutmak istiyorum hem yolda hemde kemer çamyuvada atçek yapabileceğim yerler nereler ve kullanacağım sahteler hakkında yardımcı olabilirşeniz sevinirim, tutabilirsek balıkların hepsi geri salınacaktır... Denizde hiç balık tutmadım hangi kamış ve makinamı kullanmalıyım yardım istiyorum teşekkürler

2. maligunel

maligunel mehmet ali

yasin abi , bende yarın olympos'a gidicem. Allah nasib ederse. Yanıma orta dereceli bi kamış - makina , 30-40-50 mm lik ortadereceli misina , yozuri crystal minnow serisinden 11cm lik bir sahte , prince-s den yeşil/mavi sahte ve karışık mustad iğne aldım . :) bende şansımı denerim . Havaalanında iğneler problem olurmu onu bilmiyorum yalnız , konu hakkında bilgi alıcam

3. frozen06

frozen06 Yasin ÖZTÜRK

En İyi Avı:
    olimposta denizemi atıcan dere var orda sudaki kasnalar görünüyo yoksa orayamı? Havaalanında sorun olmaz

4. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
    bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışayım, tarihi açıdan önemli bir sualtı yapısına sahip olduğu, ören yeri olduğu ve sit alanı olduğu için, olimposta balık tutmak yasak.geçen ay ordaydım.derede de denizde de olta sallayamazsınız. fakat şöyle bir durum var. ören yerindeki güvenlik görevlileri ve gişedeki görevliler bu duruma karışmıyor. sadece sahil güvenlik denetliyor. kendim tutmadım ama tutmaya gideni gördüm, genelde insanların yüzmediği kuytu yerlerde takılıyorlar. eğer yakalanırsanız kişi başı yaklaşık 150 tl ceza ve takımlara el konulduğunu söyledi görevliler bende riske girip olta sallamadım. ama benzine kıyıp çıralı yada adrasan tarafına giderseniz(ki her ikiside olimposa yakındır, hemde değişik yerler görmüş olursunuz) oralarda şansınızı deneyebilirsiniz.

diğer sorunuza gelince kabinde hertürlü balık avı malzemesi taşımak yasak, fakat bagaj bölümünde istediğinizi taşıyabilirsiniz. üzerlerine kırılacak eşya etiketi yapıştırtmayı ve iyi paketlemeyi unutmayın, kamışlarınızda uzunsa konveyör banttan değilde elden teslim edilmesini rica edin.

son olarak kalacağınız yeri henüz ayarlamadıysanız, daha önce kalıpta memnun kaldığım yerleride bildirebilirim.

5. frozen06

frozen06 Yasin ÖZTÜRK

En İyi Avı:
    ayrıntılı bilgileriniz için teşekkür ederim kalacağım yer var çıralıyı görmek istemiştim oraya bakabilirim:)