Bu siralar balik tutmaya gitmeyi cok istiyorum ama ailem bir türlü yalvarmama ragmen beni balik tutmaya goturmuyor .acaba ankarada avlaga giderken beni de yaninda goturebilecek birileri var mi merak ettim,bu forumda bi kac kisi daha var arabasi olmayan ve benim gibi gitmek isteyen eger arabasi olan biri varsa bir organizasyon yapabilirse cok iyi olur
Kardeş şuan Ankara'da değilim ama iki haftaya kadar gelirim inşallah, o sıralarda uyarsa bi organizasyon yapmaya çalışırız inşallah
slm arkadaslar ben cok amatörüm turna avında ama ekıp kurmak ıstıyorum ben kendım yatılı gıdıyorum ama tek hem sıkıcı hem de bırseyler ogrenmeme yardımcı olmuyor.eger ayda 1-2 gunlugune (hafta sonlaraı)duzenlı gıderız dıye arkadaslar varsa tanısmak ısterım.saygılar
Valla ustam bana uyar, lakin suan Ankara'da değilim. Özelden telefon mail falan verelim birbirimize, geldiğim zaman görüşelim, şahsen bende yayılı gitmek istiyorum ama pek buna uyan arkadaş cıkmıyor. kısa zamanda tanışmak dileğiyle.
büyük ihtimal(aileden izin alırsam) ben de sizle yatılı gelirim eğer bana yeriniz varsa.Daha önceden de böyle kamp tarzı felan istedim hep ailemden ama değil yatılı yılda anca 1 kez balığa götürüyorlar