ANKARA== BALIK AVI

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında celtikburak tarafından paylaşıldı.

1. celtikburak

celtikburak Burak

cümleten selamlar öncelikle forumu uzun zamandır kullanıyorum fakat ilk kez konu açıp yazıyorum bu hafta sonu balık avı yapmayı düşünüyoruz ankara çewresinde konaklamalı gideceğim. Asıl isteğim turna avlamak en olmadı sazan fakat esaslı bir sorun var bu sene sezon açıldıgından beri barajlardaki durumun nasıl oldugu hakkında bilgi almak istiyorum...

-kafamdaki ilk yer çanıllı barajı hem turna hem kadife çıkıyordu fakat yaklaşık 1 senedir hiç gitmedim şuan ne durumda bilmiyorum siz değerli abilerimin, arkadaşlarımın bilgilerinden ve tecrübelerinden faydalanmak istiyorum ciddi bir tutku balık bende acemiyim we anlayan tutkusu olan hiç tanıdığım arkadaş yokidk buda çok büyük bir sorun benim için :(

++ bot almayı düşünüyorum sizin bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var hatta satan varsa ikinci el felan düşünebilirim :) ... acemiyim ve henüz hangi kamış iyidir hangi misina hangi makara iyidir bilmiyorum 30-40 tl lik makinalarla işimi görüyorum şimdilik... BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM HATTA BALIĞA GİDERKEN BENİDE DAWET EDERSENİZ SÜPER OLUR :) BENDE TECRÜBE EDİNİP ÖĞRENMİŞ OLURUM...
    ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

(forumda da acemiyim yanlışım olmuşsa kusura bakmayın... )

2. Zargana06

Zargana06 VEDAT

Favori Kamış:
    AlbaStar Carbon 3280
    Favori Makine:
    AlbaStar Alfa50 10 Ball Bearings
    En İyi Avı:
    Turna 3 Kg. (Köprüköy)
    Şu anda Dikilitaş göletinde iyi turna olduğuna dair söylentiler var, geçen hafta arkadaşlar gittiler 3 adet orta boy turna çekmişler, çanıllıya 1 ay önce gittim ama elimiz boş döndük,köprüköye yaklaşık 1 yıldır gitmedim orası hakkında birşey söylüyemiyeceğim.Olta takımı konusuna gelince eğer devamlı balığa giden ve ekipmanlardan hoşlanan biri isen biraz daha kaliteli ve uzun ömürlü kamış ve makaralardan kullanmanı tavsiye ederim,tabiki bu senin bütçenle ilgili birşey.Bende Ankarada ikamet ediyorum kısmet olursa birgün beraberde gidebiliriz reeling Bu benim msn adresim ekle konuşuruz kardeşim. MSN:fightclub1012@hotmail.com

3. celtikburak

celtikburak Burak

çanıllıdan sağlam 2 tane turna çektim gittiğime değdi ilk defa çıktım turna awına gerçekten süperdi sağlam keyif aldım bayram sonu tekrar gidecem :D fakat çanılldıda ya vru turna çok fazla yaklaşık 30 tane ya vru turna geldi oltaya 3 tanesi baya fazla yutmuş kancayı çıkarırken baya zarar gördü ama hepsinide bıraktım sanırım seneye çok sağlam turna çıkar ordan