Arkadaşlar Ben Barajlarda Ve Akarsularda Olta Ile Balik Avini çok Seviyorum Bir Grupta Arkadaşimiz Var Ekip Olarak Gidiyoruz Genelde Ankara Ve çevresi Barajlarda Avlaniyoruz Bu Hafta Sonu Tatilimizde Baliğa Gitmeyi Düşünüyoruz Ankara Ve çevresinde Balik Avina Giden Varmi Ve Nerede Hangi Yemle Balik Tutabiliriz Paylaşirsaniz Sevinirim Ben Genelde Küsbe Ve Kendi Yaptiğim Sazan Yemini Birde Canli Yem Kullaniyorum
öncelikle Teşekkür Ederim Ilgilendiğin Için Turna Için Nereleri Tavsiye Edersin Ve Ne Renk yapay Balik Kullanalim
avlak sevğili mehmet abim köprüköy favorim atçek ve canlıya veriyor çanıllı bent tarafı sadece canlıya veriyor at çeke erken kara ahmetli mezarlık da atçeke veriyor
Oğuz Abicim çok Teşekkür Ederim Sağol Bu Cumartesi Veya Pazar Kesin Ordayim Köprüköyde Işallah Rastgelir BİRDE OĞUZ ABİ KÖPRÜ KÖYDE NERDEN OLTA ATALIM BİZE BİR BİLGİ VERİRSEN ÇÜNKÜ İLK DEFA GİDECEĞİM BEN GENELDE ANKARA KIZILCAHAMAMVE ETRAFINDA AVLANIYORDUM. SAYGILAR
Oğuz abicim eski çeşniğir köprüsüne nerden gidebilirim bir yol tarifi rica edecektim eğer mahsuru yoksa tabii