Ankara ve çevrsinde oturan arkadaşlarımızla neden hiç bir organizasyon yapıp balığa gitmiyoruz. beraber güzel bir vakit geçirir rastgelirse av yaparız. bu sene ben bu siteden yada formdan yararlanılarak bir av partisi düzenlenmesini istiyorum yada arkadaşlar kendi aramızda anlaşıp güzel bir av günü tertip edebiliriz.sizinde fikirlerinizi bekliyorum. havalar ısınmaya başladı turna sezonuda açıldı ne dersiniz. reeling
Ben de 20 nisandan sonra gelebilirim.hatta 23 nisan veya 1 mayis'in tatil olmasi nedeni ile o gunlerden birinde baliga gidilebilir.
Kizilirmak'tansa turna ya gitmek ,at-cek yapmak daha mantikli gibi.Cunku Ankara'da cogu kisode at-cek oltasi malzemesi vardir diye dusunuyorum.
Herkese uygunsa 1 Mayıs'ta bir organizasyon yapabiliriz.organizasyon isini bu haftasonu kararlastirirsak iyi olur.bi yerde bulusulup katilan sayisina gore 1 veya 2 araba gidilebilir.
23 Nisan turna için erken diyorlar 1 Mayıs daha verimli olur hem de hava daha iyi olur diye düşünüyorum ama ben 23 Nisan'da da gelirim.Aynen çok kalabalık olmaya gerek yok 4 ideal ama 3 de olur,o zaman 2-3 gün içinde karalaştırıp sonuca baglayalım
Bunla alakalı Kemal abi ile konuştum.turna için mayısın sonu anca kıyıdan alırız dedi ama maksat tanışma muhabbet olsun.balık etkinliği oncesi bi yerde cay kahve içip tanışabiliriz.bunun için foruma yeni bir konu açmayı düşünüyorum,artık yeni başlık altında oradan devam ederiz.