Merhaba Arkadaslar.Eymir golune gitmek istiyorum (en yakini) ordan genelde ne cikiyor?Yemlemi atiyim yoksa at ceklemi? Yardimci olursaniz cok svinirim.Ankarada daha once hic avlanmadim.
Eymir gölünde yapabileceğiniz en güzel şey, doğa da kafa dinlemek ve özellikle at-çek için kendinizi geliştirebilmek için denemeler yapmak bu sezon içinde gittim bikaç kez ama boş döndüm... ama kısmet her şeyden önce
Sedat abi hangi balik icin gideyim? Ne tur balik olur?Ben daha yeniyimde tutacaim balika uyqun kamis ve sahte yem almayi dusunuyorumda ondan.Bilgi verirseniz size minnetdar olurum.
Orada çıkabilme ihtimali en yüksek balik kadife olacaktır diye düşünüyorum tabii bitirmedilerse onu da illegal av yöntemleri ile... Kadife için dip oltası başarılı oluyor.. Sazan yaylarına hamur sarıp iğneye mısır bana baya kadife aldı.. Yalnız sazan yayı 5 ya da 6 iğneli satılıyor 2 iğneye düşürürsen hem verim artar hem de amatör balıkçılık kurallarına ve ruhuna uygun davranmış olursun Başka cevaplar da beklemeni tavsiye ederim ki daha usta kişilerinde değerlendirmelerinden yararlanabilesin Rastgele
Eymir gölünde son yıllarda oksijen bitme noktasına geldi, ördek, kaplumbağa ve kurbağa haricinde canlı yaşamıyor. Balık namına bulabileceğiniz sadece büfelerde ekmek arası satılan ithal uskumru. Zaten Eymir'de avcılık ve mangal yakmak yasak. Fakat görüyoruz ki hem balık yok hem de balık avlamak yasakken hala orada balık tutmaya çalışanlar oluyor anlaşılmaz bir şekilde. Eymir Gölü son dönemde ranta açılmış halde maalesef. Bisiklet kiralama parkuru haline geldi ve birçok kişi bu durumdan şikayetçi. Bırakın balık tutmayı, hafta sonunda hava almak, piknik veya sakin bir yürüyüş yapmak için gidenler bile gitmez oldu. Bisiklet trafiği öldürdü Eymir'i.