Ankara - Çanıllı Turna Avı Yardımı

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında YayinMuduruMurat tarafından paylaşıldı.

1. YayinMuduruMurat

YayinMuduruMurat Murat Ünal

En İyi Avı:
    iyilik görecelidir
    Merhabalar,

Bugün ankarada bulunan çanıllı göletine gittik. Turnayı kaşık ve sahte yem ile avlamayı denedik 6 saat uğraş sonucu malesef hic bir şey tutamadık. Teknikte bir hatamız olduğunu sanmıyorum fakat kullandığımız yemlerle ilgili sıkıntı olabilir. O civarlarda bulabileceğimiz canlı yem veya solucan ve kurt yeri var mı? Veyahut tavsiyeleriniz nelerdir turna avı için.

İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler

2. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    çanıllı barajında işler birazda şans bir gün 8 saat at çek yaptım birşey yok başka bir gün 1 saat içinde 2 tane yakaladım turna birazda kısmet

3. ertan_06

ertan_06

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    7 kg aynalı sazan, 68 cm turna
    kardeş senin çanıllıda ne işin var zaten balığın yatağındasın napacan turnayı git köyüne tut yayınını napacan turnayla murnayla....:) :) :)
    bende çok geliyorum sizin oralara aşağı bahçelerin altına yada köyün içinden geçip yukarı bahçelerin oraya veya arkların başındaki adalara çok geldim ama şöyle kayda değer bişey alamadım bide nasıl özledim oraları...

4. zeyvel

zeyvel Ahmet TÜRKOĞLU

Arkadaşlar çanıllı sulama göletinde 3 av yaptım. çanıllıya kesinlikle tatil günleri gitmeyin çok kalabalık olur,turnada sesi sevmez onun içinde çıkmaz neresine giderseniz gidin ama en sesziz yeri seçin bence.Çanıllı sulama göletinin kadifesi Ankara'da yediğim en kaliteli kadife turna ise şansa çok bağlı bayramın 4 günü çanıllıda 1metre boyunda turna yakaladılar. turna avında bulutlu ama yağışın olmadığı havaları tercih edin. Kışları hariç sabah ve akşam güneşin doğuşu ile suyun üzerinde yakamozu koyboluncaya dek akşamda yakamozu belirip kayboluncaya (güneş batıncaya)dek en verimli anlardır bence. Kışınsa öğle ezanı öncesinden ilkindi ezanına kadar ben iyi verimler almışımdır.

5. fox777

fox777 ünver erdoğan

mrh;
    bahsettiginiz baraj ankaranın ne tarafına düşer kullandıgınız takım ve avlanma teknikleri konusunda yardımcı olurmusunuz..