Arkadaslar balikcilikta yeni sayilirim...Onceden balik tutmuslugum var ama cok fazla birsey bildigim soylenemez(O yuzden sizlerden yardim istiyorum ankara da balik tutulucak yerleri biliyor musunuz???Çanilliya gitneyi planliyorum oradaki son bilgileri de soylerseniz cok sevinirim(giden ya da bilgisi olan arkadaslardan yardim istiyorum)
Kemal bey çanıllı da av şans işi heryerde oldugu gibi boş da dönebilirsiniz trofeylede ama genelini sorarsak çanıllı az da olsa av verir boş göndermez
İsmail Bey verdiginiz bilgi icin cok tesekkur ederim zaten onceden gitmisligim var canilliya 6 kadife 2 sazan almistim solucanla(gecen sene) Ama son durumunu bilmiyordum oranin cok tesekkur ederim rastgelsin hepimize
Peki birsey daha sorucam bildiginiz daha farkli yerler var mi balik tutmak icin goller barajlar v.s.(ankarada)Simdiden tesekkurler...
abi siz bol sulucan alın tutarsınız. Kurtboğazında levrek var ama nasıl bilmiyorum bazen bolbol geliyor bazen vurmuyor bile.
Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin...Zaten gidersem solucanla tutucam turna imkansiz cunkuAsil turna sevdalisiyim ama maalesef turna cok zor orda
evet bende duydum çanıllıda 25-30 cm kadifeler çıkıyormuş solucan ve dip oltası ile verim alabilirsiniz
çanıllıya kadar gidersen bence turnayı yinede dene..bir suda turna varsa önce turna tutulur sonra diğer balıklar
Ne demek istediginizi anladim bende oyle dusunuyorum ama herseyi denedim sasi rapala kaşık yok ağ ata ata balik birakmamislar...
Aranıza yeni katıldım. Herkese merhaba. Çanıllıya geçen yıl gitmiş ve sıcaktan kavrularak geri dönmüştüm. Umarım güzel bir av olur.