Kıymetli Ankaralı balıkçı arkadaşlar bu yıl daha sezonu açamadık. Ankara Çanıllı göletinden haberi olanlar varsa, av yapanlar varsa raporlayabilirlermi. Ankara ve çevresinde balık avı raporları nasıl??????? Kurtboğazını denedik havamızı aldık. Sizlerdende av raporlarınızı bekliyorum. Payalaşalım. Kaynaşalım.
Botla mı aldınız acaba? Bu sene benim olta malzemesi aldığım dükkanın sahibi de at-çek ile 12 kilogramlık turna yakalamış kurtboğazında.
Senin gibi alanlar nadir abicim. Her yolu denedik olmadı. Bi parende atmadığımız kaldı. Var tabi tek tük yakalayanlar ama. Tüm göleti gezip yer bulmak lazım.
Çanıllıda şu sıralar boş gönderiyor arkadaşlar malesef. Kesikköprü,dikilitaş taraflarından güncel haber varmı acaba ?
oralarda da birşey yok kesiköprü de akşama kadar at çek yaptım pazar günü bir tekvuruş bile alamadım. kullanmadığım denemediğim sahte, kaşık rapala kalmadı ama yok kimsede yok. Bazıları kalem kadar turnaları almış seviniyor
kıyıdan aldım kardeşim kırmızı renk 10cm dandik bir sahteyle aldım daha sonra geri saldık balığı çünkü havyarını atmayan bir dişi olduğunu gördük.turnayı alabileceğiniz en iyi ortam kurbağa seslerinin bol olduğu sıcağın sizi bunalttığı suyun çarşaf gibi adeta yeşile döndüğü günlerdir.su sıcaklığının en az 22 derece olması gerekirki balık alabilesiniz bu tiyolarıda size kimse vermez.saygılarımlareeling
19.10,2012 de yine havagazı. Bu sefer nerdeyse hiç tutan yoktu. Hava çok rüzgarlı ve kapalıydı. Canlı götürdük yine olmadı. Rüzgarı arkaya almak lazım sanırım.
selam; arkadaşlar kurtboğazında bot ile avlanmak serbestmi bilen varmı acaba? hafta sonu bot ile gitmeyi düşünüyorum yada nereyi önerirsiniz teşekkürler
27.05.2012 çanıllı elektrik motorlu bot ile TURNA avı. sonuç 0 elde var yine 0. hadi ben ve arkadaşlarım bilmiyoz desek bu işi 1 kişi bile rastlamadık turna alan dün için. haftaya turnuvayı merak ediyorum acaba nasıl olcak diye. % de yüz giderdim ama malesef benim ikizlerin doğum günü kutlaması yapcaz bizde pazar günü.
Ben söyliyim kıymetli kardeşim hüsran olucak tabiki. ama ustalar sanırım yakalar. Canlı yemle yamaçların dik olduğu kıyılardan yakalayan çok. ama diğer sığ taraftan yakalayan bende görmedim. Sevgi ve saygılar. Görüşelim yarışmada. Katılmıcam ama seyretmeye değer sanırım
Çanıllının en ucundaki dere ağzının bulunduğu bir bölge var su altında kalmış söğüt ağaçları ve yosunlu bölge orda denediniz mi şansınızı bilmiyorum ama şimdiye kadar Çanıllı'da o bölgeden balık almadan dönmemiştik, hatta canlı yem ile 95 cm turna çıkaran oldu 1.5 ay önce fakat tek sıkıntısı at-çek yaparken devamlı otları toplayıpta geliyor yemlerimiz o yüzden biraz sıkıntılı bi bölge
ustacım 3 haziranda benim ikiz oğullarım var gürkan & furkan doğum günü kutlaması yapcaz. mavi gölde eş dost akraba ile piknik türü bi organizasyon yapcaz. onun için katılamıyacam ama çok merak ediyorum bende turna tutan kaç kişi olacak yarışmacı arkadaşlardan. yinede herşey kısmet işi herkese rasgele diyorum.