ankara çevresi balık avı

Konu, 'Bölgeler' kısmında BERZNEV tarafından paylaşıldı.

1. BERZNEV

BERZNEV aysun

mayıs ayından beri kızılırmak(köprüköy), gölbaşı,mogan, ikizce gibi denemelerim oldu. kıyı avcısıyım. konularda ankara avlakları konusunda bilgi bulamadım. eli boş dönmedim ama çok fazla da alamadım turna. büyük turnalar yok artık anladığım kadarıyla yada yanlış avlak kullanıyorum. ankaralı balıkçılardan bilgi paylaşımı talep ediyorum.

2. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    mrb.

arkadaşım ben ankarada çanıllı ya gittim turna var gelenler 3- 5 tane aldılar beyaz silikon ile at çek yaptık .ağaç o bölgede yok ona göre git tavsiyem sabah 5 te orada ol 9 da sıcağa kalmdan avı bitir.yolu çanıllı belediyesi web adresinde var yol gayet güzel 60 km.ankara merkeze ayaş tarafında optimum mer. devam ediyorsun ama int. detaylı var bakarsın yanına gümüş ağı al yakalayıp yorurduğunda canlı yem atarsın at çek baya yoruyor kaşıkda av veriyor. FERİDUN BEY YİN YAYINLADIĞI AV RAPORU KADAR TOPLAMDA ANKARADAN TURNA RAPORU YAZILMADI. YA ANKARADA 3 BALIKCI VAR YADA KİMSE UMURSA MUYOR

3. TUNA

TUNA Tuna Önder

Kurtboğazı, Eğrekkaya tarafları da var. Turna veya levrek için şansınızı deneyebilirsiniz.

4. RODRİC 67

RODRİC 67 İbrahim KABASAKAL

Favori Kamış:
    D.A.M
    Favori Makine:
    D.A.M
    En İyi Avı:
    TURNA 6,5 KG
    merhabalar kızılımak üzerinde sülübük ve karaahmetli bölgelerinde büyük turna alabilirsin bol şanslar

5. nejat

nejat nejat

Favori Kamış:
    her türlü
    En İyi Avı:
    gökkuşağı 3,8 kg
    merhabalar

arkadaşlar merhaba 2 hafta kadar önce ankara akyar barajına sabah5 civarı gittim ama sonuç olumlu değil.bu göl ve balık durumu hakkında bilgisi olan varmı? kullndığım yemler gümüş balığı kaşık meps vb.

6. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    sllm

rastgele tioyu veriyorum sulubükten ayrılma boş dönmezsin:D :D :D

[​IMG] [​IMG]

7. ali0653

ali0653 ali osman

merhaba sazan tutmak istiyen aykadaşlara kazan yolundaki kum ocaklarını önerririm.kıloluk sazan çekebilecek bir ip ve dayanıklı kapışı tavsıye ederim zira benim çok kamışımı kırdı balıklar.yem olarak parmak kalınlığındaki solucanlar götürürseniz iyi olur unutmadan iğneniz büyük olsun.hadi resgele.

8. bartuu

bartuu ALTAN

ali abi bu kum ocagı hangisi acaba tarif edebilirmisin