selam arkadaşlar ankara civarında sudak avlayabileceğim bir yer varmı? bilen varsa neresi uygun olur. lütfen yazsın. o balığı çok merak ediyorum. daha önce hiç avlamadım.
c.tesi çanıllıya gidicem. bakalım nasıl bir av olucak. eşim ve ben şimdiden sabırsızlıktan çatlamak üzereyiz. bu seneki ilk açılışım olucak.
sudak ıcın bır zamanlarkapulukaya ve bayındır barajları ıyı yerlerdı.ama bırı turnanın dıgerı de buyuksehır beledıyesının kurbanı oldu.populasyon buralarda hala devam edıyor amaumdugunu bulabılırmısın bılmıyorum
teşekkürler cafer kardeşim. sanırım bu gidişle balığın neslini tüketeceğiz. gün gelecek sazan tutbileceğimiz bir yer varmı diye soranda olucak.
eğrekkaya var.kızılcahamamda. ama çok küçük balıklar.gittiğinize değer mi değmez mi bilmiyorum..0 veya 1 meps deneyebilirsiniz. rastgele
kaman yolu üstünde köprü köy var kızılırmak köprüsünü geçince sağdan 3 km içerde baraj (kaplukaya)gölünün ve ırmağın birleştiği yer turna sudak için tam zamanı en küçük balık 60 cm
Vallahi sudağın Ankara'da nerede çıktığını bilmiyorum ama sevdiği yemlerden birinin beyaz sassy olduğunu duydum beyaz sassy kullanabilirsiniz.Bende raglou var ama paketinde sassy yazıyor Sudakta iş yapabilir diye düşünüyorum altıntaş av market var dışkapıda orada istediğin rapala vs. balık malzemelerini kolayca bulabilirsiniz saygılar ..
Gittiğim bir gölet var ama av yasak geceleri bazen arkadaşlarımla gidiyorum içinde sazan turna sudak var her saat kiloluk sazan veren bi yer ayrıca gündüzleri bekçiyle anlaşırsak beyaz sasi yada rapala ile at-çek yapıyoruz turna beklesek sudak geliyor sudak beklesek turna geliyor ama içinde çok büyük canavarlar var ama işte sorun av yasak gerçi av serbest olsa şimdiye içinde balık kalmazdı onun dışında iş yerinden arkadşlarım halan bayındır barajında sudak alıyorlar yem olarak canlı gmüş fakat günde en fzla 2 balık anca
arkadaşalar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. yavaş yavaş ankarayaı tanıyacağım. gittiğim yerlerin av raporlarını mutlaka sizinle paylaşacağım. herkese iyi avlar diliyorum.
slm abı abı yenı kentten sonra canılıya nerden donuyorduk tam hatırlayamadımda bır bılgı verırımısın sımdıden ıyı eylenceler
ne zaman gidiyon balığa.. yanlız çanıllı biraz karışık yenikentten sonrası daha karışık.. ayaş beypazarı yoluna girmen lazım. at suyu tepesini geçip sonra sağa dönmen lazım...
yenıkentten dırek devam et.atderesını ve ustundekı tepeyı yanı aysantı gecıdını gec.tepeyı asagı ındıkten sonrakı ılk saga don. ıkıncı koyun ıcıne [sola]gır.saga dogru devam eden yol senı baraja goturecek.yada bakkalıyelerı takıp et onlar senı goturur baraja kadar sıralılar
ewet cafer soru geldi birde bu balık kurtboğazında varmı varsa solucanla avlanırmı. dip oltasımı yapmak lazım..
bence sudakla alakası olmayan bır balık.her ne kadar bazı avcılar gercek levregın o oldugunu soyleselerde benım ıcın levrek sudaktır.etıde o kadar ahım sahım bı et degıldır tabıkı bunlar tamamen sahsı goruslerım.hatam olduysa affola.