ankara da balık

Konu, 'Bölgeler' kısmında selim92 tarafından paylaşıldı.

1. selim92

selim92 selim

Ben sıteye yenı uye oldum balık tutmak cok zevklı ama bu konuda fazla bılgılı degılım ankara da balık tutabılecegım nereler var umıtkoy de oturuyorum yakın olursa ıyı olur ve o yerlerde nasıl yem ve olta kullanmam gerek resımlı anlatırsanız sevınırım cunku olta adlarını pek bılmıyorum sımdıden tesekkurler

2. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    En ucuzu :)
    Favori Makine:
    Honda CBR 600F :)
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    Merhaba Selim yine ustalar daha iyi bilirler ama ayas tarafinda canili baraji var (asartepe baraji) orda turna icin zahmetsiz sahte yemle at cek yapabilirsin,haziran 15 den sonra Mogan golunde sazan ilgini cekebilir simdilik telefondan bu kadar yaziyorum ustalar seni aydinlatir geri kalani icinde.
    Rastgele

3. oguzhanyildirimoglu

oguzhanyildirimoglu oğuzhan

Favori Kamış:
    okuma salina
    Favori Makine:
    Ryobi 4000 vi
    En İyi Avı:
    turna 3kg
    Çanılı barajını böyle her yere yaza yaza tükettiniz balık mı var sanıyosunuz çanılıda şöle var sabah 6 da gidece 4 kişi at çek durmaksızın akşama kadar kıyıdan 2 tane alırsınız tek seferlik tecrübe değil şimdiden söyliyim
    Kızılırmağa gideceksin dostum başka yolu yok ben gölbaşılıyım mogan gölü 2010 balık = 0 anlayacağın

4. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Forumumuzda avlak yerlerinin açıklamanmasına neden karşı olduğumuzu çok güzel bir örnekle açıklamışsınız. Teşekkürler :)