Guzel Ankara'mizin dustugu durumu gostermek istiyorum...Buralara av yapmak guzel vakit gecirmek icin gidiyoruz ama butun pisligi burada birakip gidiyoruzbanghead Buralari boyle birakan arkadaslarin evleri nasildir acaba??? http://imageshack.us/photo/my-images/43/mztl.jpg/ Lutfen Ankara miza sahip cikalim avlaklarimizi temiz birakalim..!Sonra orada tekrar yine biz avlanacagiz!
abi biz her avdan sonra etrafı toplayıp ateş ile yakıp başkalarının pisliğinide temizliyoruz bu şekilde belki biter.
Gökhan bende oyle yaptim temizleyebildigim kadar temizledim ama her giden boyle birakirsa gercekten bitmesi imkansiz gibi duruyor
Her ava gittiğimde aman en ufak çöp kalmasın diye dört dönüyorum, hatta civardaki çöpleri bile topluyorum. Ama 1 hafta sonra yine git yine aynı...
Patron doğru söylüyorsun ama biraz eksik kalmış düzelteyim istedim müsadenle Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.banghead
Ensesinden tutup kalaylasan ne atıyosun bunu buraya diye, vereceği tek cevap, "herkes atıyor" benim düzeleceğimize dair umudumu yitireli çok oldu.