Ben ankara cebecide ikamet etmekteyim.Ankara da solucan çıkartabilmem için en az iki semt uzağa gitmem gerekirki onunda garantisi yok.hafta içi mesaim akşam altıda bitiyor.Özel arabam yok. solucan bulabilmem için belediye otobüsüyle gidip(bağlum,Gölbaşı) gibi semtlerde kazı yapıp tekrar eve dönmem gerekir.Ankarayı bilen arkadaşlar bunun ne kadar süreceğini tahmin edeceklerdir.Ancak dışkapıdaki av bayiilerinde solucan satılıyor ve sadece 10 dakikalık mesafede.İlkbahar mevsiminde balığa gideceğimiz göllerde solucan bulunuyor ancak bu mevsimde çok zor. eleştiri yapanların tekrar düşünmesi dileğiyle...
elestiri yapan arkadaslarin mesaji tekrar okumalarini rica ediyorum..ben solucan nerden bulabilirim demedim,nereden satin alabilirim diye sordum.bu konuda yardimi olan varsa buyursun,yoksa uzerine vazife olmayacak islere kalkismasin..
slm hamdi abicim dışkapıda satıyorlardı hatırladığım kadarıyla sana özelden mesaj atıyım telefonuda var
selamlar arkadaşım sizleri anlıyorum fakat balık işi sabır ve meşakkatli bir iş eeee bunlarda onun güzelliği kızmamışşındır umarım şimdiden kolay gelsin bu kadar yapılaşmanın arasında toprak bulması da zor hani hele ankara gibi yerde genede sana tiyo gül diplerine bak derim tabi üşenmezsen sana bol avlar tüm yorumculara selamlar
Vedat Abi bu solucan üretme işini nasıl yapıyordunuz? Bununla ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim, avlarımda solucan ihtiyacı çok oluyorda...
Vedat Baba nasılsınız, yakınlarda çıktınız mı balığa, özledik raporlarınızı. Selam ve sevgilerimle....
Vay vay vay tezgahlarda balıkta satılıyor okadar yol gidip balık tutmayada uğraşmayın yada insanları tehdit etmeyin
Selamunaleyküm KARDEŞ YAZALI UZUN ZAMAN OLMUS SORUYU BULMUŞSUNDUR AMA BEN GENE SOYLEYIM ULUSTA VE KIZILAYDA BİR COK AV MARKETİNDE VAR reeling
hamdi bey solucan üretimi yapıyoruz 50 tanesi 25 tl ye veriyoruz gayet güzel krımızı ve etli solucanlar her ile gönderim yapılır bakınız piyasada 6 adeti 14.6 lira http://www.avmarketi.com/asp/product/6645/MAGIC-NIGHT-CRAWLERS-SOLUCAN bizde ise 50 tanesi 25 lira