herkese merhabalar 26 yaşındayım,Ankara da muhasebe işiyle uğraşmaktayım. son 4-5 senedir balık tutma hevesimi makinayı bozunca ve hiç balık tutmayı beceremeyince bırakmıştım. bu sene tatil olarak altınoluk u düşünüyorum Allah izin verirse ve zaten orada bırakmıştım oltayı,şimdi aynı yerden başlamak,devam etmek için bugün yeni bir set aldım bana göre iyi,sizlere göre orta halli bir olta takımını. ayrıca Ankara gölbaşında da az da olsa balık var oradada tutmaya çalışacağım. sizlerin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak ve kıyısından köşesinden de bişeyler öğrenmek için forumunuza üye oldum,nasıl balık tutacağımı forumun ilgili bölümlerinden inceleyeceğim.şimdiden verdiğiniz bilgiler ve ettiğiniz yardımlar için teşekkürler. banada sizlere de rastgelsin
Faruk EMRE kardesim hos geldiniz. Noluyo bu Ankara'lılara boyle ? Herkes balıkcı oldu oralarda. Keyifli paylasımalar dileklerimle.
aramıza hoş geldin , Kurtboğazına gidersen http://balikavi.net/forum/showpost.php?p=828202&postcount=9 burayı inceleyebilirsin.
beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler, stresimiz çok ama böyle balık avlayarak,besleyerek atmaya çalışıyoruz
faruk merhaba, aramıza hoşgeldin. bende ankaralıyım. benyarın akşam gölbaşına gideceğim. istersen oraya gelebilirsin. ben 2 hafta önce gittim ve çok güzel balık vardı. 12 tane yakaladım. 10 tanesini geri bıraktım. birdahaki avda balık buluyum diye.
Faruk emre hoşgeldin.. Keyifli avlar, paylaşımlar.. Tevfik abi daha bu güne kadar balık sevdasına tutulmamış Ankaralı, benim gördüğüm bir elin parmaklarını geçmez. Gerçekten Ankaralı balığa gitmeyi sever, ama az ama çok.. Denizimiz olmadığından mıdır bu empati, bilinmez.. Araç güzergahındaki gözle görülebilen bütün göllerde Cuma namazı düzeninde omuz omuza olta atan yüzlerce acemi balıkçı görebilirsin..
baybora arkadaşımız bizim bütün diyeceklerimize tercüman olmuş. kendisini burdan alkışlıyorum. teşekkürler.
Baybora kardesim merhaba, Ankara'yı ve Ankara'lıları cok iyi bilir ve tanırım. İlk Ankara heyecanım 1972 yıllarına dayanır; ve bu gune kadar da surmustur. Yatılı okulum, ilk calısma tecrubem derken, genclik yıllarımın en guzel anılarını yasamısımdır oralarda. Kesinlikle mubalaga degil, ama Ankara'yı degil semt semt, sokak sokak bilirdim. Tabii ki son yıllarda ki degisim, gercekten Ankara'nın cehresini olumlu yonde coook ama cok degistirmis. Mesela Ankara benim icin 3 kısımdır. Dıskapı - Ulus, Ulus - Kızılay ve Kızılay - Cankaya. Ankara, gerek asker ve gerekse sivil burokrası sehri oldugu icin, en kucuk tatili en iyi sekilde degerlendirmesini bilen, bir toplumu bunyesinde barındırır. Hele hele de yaz tatillerinde, her sahil kentinde, ozellikle Ankara'lıları yogun sekilde gormek mumkundur. Sehrin sosyo ekonomik yapısını, kulturel yapısını, siz dostlarımızda cok ust seviyelerde goruyoruz. Dolayısıyla Olta balıkcılıgıda, bunların basındadır; ozellikle erkekler icin. Ben sadece, arka arkaya 4-5 arkadasımızın '' Tanısma ''yazısını gorunce, sempati ile takılmak istedim. Size ve tum Ankara'lı dostlarımıza, en guzel tatillerde, en guzel avların sizlerle olması dileklerimle gozlerinden operim.
tevfik abi sende harika bir yazı yazmışsın. sana ANKARALILAR olarak çok teşekkür ederiz. seninle böyle bir yerde tanışmaktan çok mutlu oldum saol.
Serkan kardesim, sevgiler, saygılar ve mutluluklar karsılıklı olarak yasandıgı zaman bir baska guzel oluyor. Su an ki mutlulugum gibi. Gozlerinden operim.