ankara dikilitaş ta limitüstü sazan

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında %murat% tarafından paylaşıldı.

1. %murat%

%murat% murat

bu sene dikilitaşta limit üstü sazan tutan var mı
    eskiden oradan turna çıktığını da söylüyorlar şu an durum nedir??

bu yaz oraya 2 kere gitmeme rağmen limitüstü sazan yakalayamadığım için elim boş döndüm büyük sazan nasıl yakalayabilirim??
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    herkese rastgele

2. sehzadem82

sehzadem82 H Barış KEDELEŞ

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    Merhaba

Anakarayı çok bilmem ama büyük sazan konusunda az bilgim var , suana kadar aldıgım büyük sazanların hepsi sabah 05-11 arası geldi. Genellikle oltada 3 igne olur bende solucan+hamur+mısır bu üçlü katil üçlüdür. Ben makinaları dip oltası gibi kullanıyorum , şamandıra yada mantar takmam ama hedefe ulaşır.
    Atışları Genellikle 50-60 metre üzrine yapmaya çalışırım , atamazsam geri çekerim! Şuana kadar başarılı oldum. En son aldıgım Aynalı 10 Kg Boya Kovasına girdiği zaman kuyrugu dışarda kalıyordu. Ve Kamışın kırılmasına neden oıldu arka kısmın.
    Sazan hangı yeme alışmış çok önemli o yüzden şansını arttır....
    Bazı balıkçılar şansını 10-15 metre uzakta deniyor. Gece kıyıya yaklaşan balık gundüz daha uzakta ve derinde oldugunu var saydıgım ıcın misinayı 35 mm 100 metre sarıp atıyorum. Birdene bakalım kısmetin açılır belki...

3. %murat%

%murat% murat

eyvallah denerimde dikilitaşta büyük balık zaten yoksa boşa uğraşmış olurum

teşekkürler

4. YasliCocuk38

YasliCocuk38 MUHAMMED

Favori Kamış:
    DISCOVERY DYNAMIC 300
    Favori Makine:
    BASIC 40RD
    En İyi Avı:
    henüz yok :)
    Bende bi ara gitmeyi düşünüyorum Dikilitaş'a... Acemiyim daha :) Büyük küçük farketmez, balık tutma tadını yaşayyaım yeter :D

Yeri değil ama nasıl gidebilirim? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Arabam yok, toplu taşıma gibi bi şekilde gitme imkanım var mı? Ankara Beşevler'deyim...

Saygılar...

5. %murat%

%murat% murat

toplu taşıma büyük ihtimalle vardır çünkü haymana yolu üzerinde haymanaya 30km kala solda dikilitaş köyü levhası var ordan köye yaklaşık 2-3 km mesafe var ordan da gölete 1-2 km araba ayarlayabilirsen rahat olur tabi ama sen bilirsin bi araştır bilen vardır ...
    limitüstü balık çıkartmakta ayrı bi mesele tabi ..

6. %murat%

%murat% murat

arkadaşlar kimse yok mu bi yardımcı olun lütfen dikilitaşta limitüstü balık var mı

7. tugaysaban

tugaysaban tugay

merhaba

yok kardeş ben yaklaşık 2 günde bir ordayım küçük balık yakalıyorum en büyüğü yarım-1 kilo kadar derinlerde olduğu söyleniyor ama yakalayan yok. limitüstü arıyorsan kızılırmak öneririm.

8. %murat%

%murat% murat

eyvallah kardeş peki turna hakkında bi bilgin var mı?
    geçen sazana gitmiştim oraya sabah öylesine bi at çek yapıyordum 10-15 metreden 30 cm lik turna geldi turnanın büyükleri var mı acaba?

9. shipped

shipped halil

En İyi Avı:
    sazan 4,5 kilo
    hafta sonu arkadaşlarla didişşip durduk dikilitaşmı kapulukayamı diye ben turnacıyım sazanla işim olmaz inad ettim ikiye bölündük bir gurup dikilitaşa gitti biz kapulukayaya gittik 2 turna vurdu 3 üncü misineyi koparttı diğerlerinin bedduası tuttu galiba dikilitaş ekibi 7 tane sazan tuttu biri 4kg nin üzerinde . fakat sivri sinekler aman vermemiş bilginiz olsun

10. %murat%

%murat% murat

teşekkür ederim sivrisinekler çok fena cidden tedbir almadan gitmemek lazım
    demekki büyük balık da var bi ara tekrar gideceğim inş bize de nasip olur
    rastgele

11. ejderha06

ejderha06 KORAY

En İyi Avı:
    turna 95 cm 4 kilo 150 gr
    :)

öncelikle merhaba dikilitaşı çok iyi bilen ve trofeler alan biri olarak orada kamp kurman gerek iki üç gün yemlemeden büyük sazan alamazsın benim en büyük aldıgım sazan 5 buçuk kilo geldi ve daha irileride var herkeze rasgelsin

12. balıkcı_esat

balıkcı_esat esat

kardeşim sinek kanca tak büyük kancaya gelmiyorlar