anakralı avcı abiler benş diomki bigün hep beraber goksu parkına balığa gidelim balıkk bahane dosluk şane sözünü yineleyelim hem bana birz yardımcı olursunuz nedersiz cevaplarınız beklorum
Göksuda Piranha.... arkadaşlar göksu avınızda dikkatli olun görmesem inanmazdım ama göksuda piranha var nasıl hayatta kalmış bilmiyorum ama avlayan arkadaş daha öncede yakalandığını söyledi müthişti.... (resmi var ekleyebilirsem görmenizi çok isterim)
buraya yeni üye oldum ve bnde eryaman da oturuyorum hafta sonları özellikle yakın yerlere gitmeye (işlerim icabı) özen gösteriyorum, ancak bir kaç haftadır göksu parkındaki göletten zevk almamaya başladım nedenine gelince görevli güvenlikçiler sanki kasten gelip bulunduğumuz ortamda tesizlerini son ses ayarlayıp sanki gürültü azmış gibi gürültü yapıyorlar amaçlarını iyi biliyorum geceden atacakları ağlar için bizim yemlememizi fırsat bilip balıkları bizim tutmamızı engellemek bu hafta yakın olan güvenç göletine gittim ama 2 adet yaklaşık 42cm lik sazan alabildim ama 6 saat beklememe rağmen avlak keyifsizdi bunları anlatmamdaki sebep eğer herhangi bir yeni göksu organizasyonunda beni de haberdar etmenizi rica etmek olacak umarım bu uzun yazımı mazur görürsünüz hepimize rastgele...