Ankara Eymir Gölü Yardım

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında Antrikok tarafından paylaşıldı.

1. Antrikok

Antrikok Rıza Melih ONBAŞLI

Favori Kamış:
    Okuma Sedros , Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Okuma Raw 55
    En İyi Avı:
    Beyşehir Gölü - Sazan - 4378 Gram
    Öncelikle herkese rast gele. Ankarada yaşayan balıkçı dostlarımızdan eymir gölü hakkında bilgi edinmek istiyorum.Balık avlanabilen bir gölmü ? Eger balık avı yapılıyorsa ne tür balıklar tutulabiliryor? Yada aracı olmayan birine en yakın nereleri tarif edebilirsiniz. Şimdiden Teşekkür Ederim.

2. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

abicim ben eymirde bi dönem toplu balık ölümleri ve rehabilitasyon çalışmaları olduğunu biliyorum ama çoktandır gitmedim bi dönem çok sayıda kadife ve turna çıkıyordo şimdi bilmiyorum ama arkadaşına tavsiyem köprüköye gitsin ankaradan 100 km uzaklıkta turna tutsu diyorum :D :D :D

3. TUNA

TUNA Tuna Önder

Geçen sene turna için gitmiştim ama sazlıklardan dolayı at-çek yapacak yer yok, kimi yerlerinde kokudan durulmuyordu, üstelik ODTÜ arazisi olduğu için dışarıdan kişileri almıyorlar(en azından ben öyle biliyorum). Yani balık tutmak için gidilmez ama manzarayı seyretmek için mutlka gidin derim. TRT nin arkasından dolanan yoldan aşşağıya iniyorsunuz.

Bu arada, Ankarada arabasız balığa gidilmez

4. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN

:mad: ankara lı arkadaşlarımız pek fazla bilgi paylaşımından yana değiller veya ankarada toplam 3-4 balıkcı var .hepimizin yazdığı av raporlarının toplamı FERİDUN bey (ist.)turna raporundan azdır bence bunu düşünmeliyiz:mad:

5. autan

autan Gorkem

En İyi Avı:
    95 cm Turna
    Selam,
    Eymirde eskiden çok güzel turna valanırdı ama şimdi Hüseyin Abinin de dediği gibi balık çıkmıyor. Girişler yaya olarak herkese serbest sadece araç girişi için ODTU mensubu olmanız gerekiyor.

6. Antrikok

Antrikok Rıza Melih ONBAŞLI

Favori Kamış:
    Okuma Sedros , Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Okuma Raw 55
    En İyi Avı:
    Beyşehir Gölü - Sazan - 4378 Gram
    :)

inş temmuz başı kardeşimin okulu bitince istanbuldan arabamı getircem o zaman her hafta sonu bir yerde olcam inşallah :)::))