mrhaba balıkçı dostlara.. ben olta ile kıyıdan balıkcılığa yeni başladım didim de sagolsun gerek formdan gerekse de kıyı balıkçılıgında tanıştıgım dostlardan çok şeyler ögrendim kendimce çat-pat birşeyler yaparken ankara ya dönme zamanımız geldi ben de kara kara düşünmeye başladım şimdi ankarada nerelerde nasıl balık tutarım yeni takım kuracagım kendime makinasından kamışına ignesine kadar hem bu konularda hem de nerelerde balık tutabilirm neler tutarım yemler takımlar konusunda yardımcı olabilirmisiniz.. selamlar saygılar..
Bu sitede aradığınız herşeyi bulabilir,Tüm soru ve sorunlarınıza cevap alabilirsiniz,,,Öncelikle öğrenmek istediklerinizi kendinize göre belirleyip,daha sonra sıralayınız ve ilgili konu başlıklarına sitemiz içinde ulaşırsanız yeterince bilgileneceğinizi düşünüyorum. Bu bitmez tükenmez sevda masalına hoşgeldiniz,Rasgele
mrh; ilginize tşk ederim öncelikle ankarada uygun malzeme nerelerden alırım amatörce bir takım kurmak istiyorum nelar almalıyım.. selamlar..
Kızılay sakarya caddesinde ve ulus çankırı caddesinde bir sürü balık malzemesi satan dükkan var. Buralardan hem malzeme bulursunuz hem de nerede balık tutabileceğinizi sorabilirsiniz. Ayrıca forum içersinde araştırma yaparsanız mutlaka istediğiniz bilgilere ulaşırsınız.