Merhaba Ankara'lilar Yeni Sezon Geldi Catti Ankara Için Herhangibir Organizasyon Düşünülüyormu? Abilerimizin önerilerivarmi Varsa Nezaman Yoksa Niye Yok Tüm Balik Severlere selamlar ALİ DAMGACI 1972 B RH+ ANKARA
Merhaba Ali abi ,Ankara ekibinden şuan kimse yok ,geldiklerinde sizin açmış olduğunuz konuyla ilgili gerekli yorum ve cevapları size vereceklerdir
Fatih kardeşim teşekkürler Bizi aratmıyorsun gerçekten. Gördüğüme göre yeni üyeler yeni simalar gelmiş. İşlerimiz çok yogun bu sıralar, balık falanda yok Ankara'da malümünuz havyar dönemi ve balık avı yasak .. Dolayısıyla yokuz bu günlerde Ankara TEAM olarak. Yanlız doğaya gönül vermiş. Avdan, muhabbetten, abi ve kardeşlikten hoşlanan tüm arkadaşlarla birlikte Ankara TEAM ekibi olarak her türlü org.larda mutlaka olacağızdır... Tüm yeni arkadaşlara sevgiler saygılar...
Ankara TEAM her zaman için hazır Serkan kardeşim. Türkiye'nin öbür ucuna gitmeye hazır bir ekip var Ankara'da.. Bende her zaman hazırım
MERHABA ARKADAŞLAR. BENDE YENİ ÜYE OLDUM. AMA ORGANİZASYONLAR İÇİN YANIP TUTUŞUYORUM ANKARA TEAM LE TANIŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM. YANLIZ ORGANİZASYONDA MADDİ DURUMU NASIL BİR YOL ÇİZEREK ÇÖZÜYORSUNUZ MERAK EDİYORUM. BANA BU KONUDA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
Çok gelmek isterdim ama ben gelemiyecem... Çünkü nisanın ilk haftası aöf imtihanları var... 2. haftasıda biryere davetliyim şenlik mi ne varmış... Artık benden size sizden de bana fayda yok gibi abilerim ve arkadaşlarım... Sizlere RASTGELE...