Değerli arkadaşlarım, karagölde son durum nedir acaba hiç gitmediğimiz bi yer. doğal güzelliği tartışılmaz bir yer olduğu söyleniyor.. Acaba balık durumu nedir av yasağı varmıdır? Bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim. herkese bereketli bir hafta diliyorum
Tebliğ 2/2 madde 21 ek-1 e göre Ankara Çubuk Karagöl tamamen avlanma yasağı olan bir göl. Ancak bildiğim kadarıyla bölgede iki ayrı karagöl var, kastettiğin beypazarı ise, sazan ve kızılkanat çıkıyordu, elbette olta atabilecek bir omuz genişliğinde yer bulabilirsen.
çubuk karagölü kastediyordum ben av yasağı varsa gitmeyede gerek yok demekki beypazarı karagölede erken gidersek belki bişiler yaparız heralde eğer balık kaldıysa tabii.. son zamanlarda giden oldumu acaba
malesef beypazarı karagölüde kurutmuşlar... dün bi arkadaşım gitmiş sabahtan akşama kadar uğraşmış tık yok.. bu dönem en çok balık veren yer sanırım kurtboğazı.. gerçekten çok iyi sonuçlar veriyor. herkese tavsiye ederim..
Çubuk karagöl. Tebliğlerde yasak fakat vatandaş tutuyor,kimsenin birşey dediği yok,Büyük balık yakalayabilirsin iyi bir takım iş yapar kanaatindeyim.Haftasonları çok kalabalık oluyor,Ben bugüne kadar avlanmadım fakat avalanılan balıkların fotoğraflarını gördüm,