Ankara'ya yakın hem kamp yapılabılcek(ormanlık yer olarak)hem de balık tutulabılecek bı kac yere google earth den baktım ve Kurumcular ve Kurumcu adlı 2 gölet buldum.Kurumcu göleti yola daha yakın ve yukseltısı 1150 m civarı,Kurumcular göleti ise dagın basında ve yuksekligi 1600m ye yakın bir gölet daha önce gitmedim,forumu da arastırdım ama bununla ilgili 1 yazı buldum ama sadece adı gecıyor herhangi bir bilgi yok.Acaba oraya giden birisi varsa bana yardımcı olabılır mı?Yolu bozuk mu?,balık var mı?(onemli olan balık tutmak değil ama bosa da olta atmayalım eger balık yoksa .Bi de bu kurumcular göletinde köyün muhtarı av yasagı koymus(forumdakı tek yazıdan gördüm) boyle bir şey mumkun mü?
Arkadaşlar bildiim kadarıyla kızılcahamamın köyü kurumcu..Balık tabii ki de var .. İstanbul otoyolundan çeltikçi çıkışından gidiliyor galiba..
Google earth den bakarsaniz bulursunuz ustten goruntusu gercekten mukemmel cok kucuk bir golet ama balik varsa super bir yer olmali.bi de bu muhtarin koydugu yasakla ilgili cevap bekliyorum
google earth den baktığın yerlere giderken iki kez düşün derim sadece jeeplerin-traktörlerin gidebileceği yolları tarif ediyor bazen. oraya gitmiş birine danışman en iyisi . bol şans
İlk defa duyuyorum Kurumcular göletini,gitmeden önce orda avlanmış birisinden bilgi almak çok daha mantıklı:thumb: Eğer gidersende tecrübelerini bizimle paylaşırsan çok memnun oluruz,belkide güzel ve bakir bir avlaktır.:thumb:
Çeltikçi tarafına dönüp küçük bir göle gidiyorduk ama orası mı tam bilemiyorum... Seneler önce gitmiştim, 10 sene olmuştur belki... Gümüş balığı yakalamıştım. Gölün içinde balık çiftlikleri kurulmuştu... Ancak su temiz değildi o zamanlar. Hatta oradan sonra bir dereye daha gittik, mükemmeldi. Alabalık vardı.. Su tertemiz, dibinde akvaryum bitkisi gibi bitkiler... Oraya hayran kalmıştım.. Tahtaya sarılmış misina ile avlanıyordum, bir balık vurdu tahta filan elimden fırladı, alamadık geri. Ayrıca kamp veya piknik yapmaya pek uygun değildi, her taraf inek dışkısı doluydu, sivrisinekler rahat bırakmıyordu.