Ankara Mogan Gölü Balık Durumu

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında AhmetKurt29 tarafından paylaşıldı.

1. AhmetKurt29

AhmetKurt29 Ahmet Kurt

Favori Kamış:
    Okuma V System 210 cm spin kamış(atarı 5-20 gr)
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV-30 b
    En İyi Avı:
    42 cm Gökala, 33 cm K.Benekli Alabalık, 33 cm İsrail Sazanı, 18 cm Tatlısu Levreği, 15 cm Şiraz
    Herkese selamlar. Haftaya arkadaşlarla Mogan Gölünde balık avına gitmeyi planlıyoruz. Herkes balık kalmadı diyor. Bu sezon Moganda turna, sazan yakalayan veya yakalandığını gören yok mu? Mogan olmazsa Bayındır Barajına gidelim mi? Oranın balık durumu nasıl bilgileriniz varsa cevaplamanızı rica ediyorum :D. Şimdiden teşekkürler rastgele...

2. Corydorass

Corydorass Hakan Benli

En İyi Avı:
    73 cm Turna, 61 cm deniz levreği
    Yakalandığını gören var, ben gördüm..

Ancak 15 defa gittim vuruş dahi alamadım. Bu nedenle geçen seneki katliamdan dolayı bu sene Mogandan verim beklemek yanlış olur.

3. AhmetKurt29

AhmetKurt29 Ahmet Kurt

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV-30 b
    En İyi Avı:
    42 cm Gökala, 33 cm K.Benekli Alabalık, 33 cm İsrail Sazanı, 18 cm Tatlısu Levreği, 15 cm Şiraz
    Herkes balık yok diyor da 15 kez gidip vuruş alamamak... Galiba moganın durumu vahim. Neyse abi sağol bilgilendirdiğin için rastgele...

4. MertYılmaz

MertYılmaz Mert Yılmaz

Sağolsun ağ ile kuruttular tüm yetkililer kimin yaptığını nerede olduklarını biliyor ama birşey yapan yok utanmadan adamlar telefonlarını bile veriyorlar.

5. AhmetKurt29

AhmetKurt29 Ahmet Kurt

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV-30 b
    En İyi Avı:
    Abi şu işi hiç sevmiyorum. Bizim memleket Gümüşhane deki derelerin akarsuların çoğunda av yasağı var. Köylünün biri balık tutarken yakalanınca yanlış hatırlamıyorsam 795 lira para cezasına çarptırılıyor. Peki gariban bir köylü 3-5 balık tutunca bu kadar büyük ceza alıyorken neden bu Ankara nın adamları gölleri, barajları ağlarla tırıvırılarla mahvederken ceza yemiyorlar. Neden anlayamıyorum ki. Gümüşhane de yakaladığı kırmızı benekliyi kıyamayıp suya geri iade eden var. Halbuki balıkların sayısı az falanda değil oldukça yaygınlar. Burada balık yok yağmalayan çok. Ceza çekeni de yok. Neyse sağol abi dikkate alıp cevap yazdığın için. Rastgele...

6. psikolog06

psikolog06 çağlar çalış

Favori Kamış:
    shimano catana CX 2,10
    Favori Makine:
    shimano exage 2500
    En İyi Avı:
    sazan 1800 gr
    AhmetKurt29 kardes tamamen duygusalda ondan dolayi..biliyolar ki gariban köylünün arkasi kuvvetli değil ama mogan golündeki katliami yapan restorantcilarin hepsinin arkası sağlam restorantlarina kodamanlar hep geldigi için kimse ses çıkarmıyor almanyada olsa o restaurant sahiplerinin canına ot tikarlar donuna kadar devlet el koyar..

7. AhmetKurt29

AhmetKurt29 Ahmet Kurt

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV-30 b
    En İyi Avı:
    Aynen öyle abi. Adaletsizlik var işte ama yapacak bişey de yok gibi.

8. MertYılmaz

MertYılmaz Mert Yılmaz

Adam otelin 100 metre dibine konteyner koymuş takım taklavat içinde önünde ağlar serili mangal yapıyor açık açık.Daha ne olsun durum ortada değil mi. Mekan yapmış adamlar resmen. O yüzden hiç uğraşma kardeşim moganla boş ver.

9. AhmetKurt29

AhmetKurt29 Ahmet Kurt

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV-30 b
    En İyi Avı:
    Tavsiyen için teşekkürler abi çanıllı veya bayındıra gideyim o zaman.

10. deliusaq

deliusaq devran

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    3 kilo sazan . 62 cm turna
    Gecen sene sonuna dogru gaz patlamis dibinde . Yada ona benzer bisey. Kiyiya cok sayida sazan ve turna ölüsu vurdu. Bizzat gordum ki ogune kadar haftada 3.4 kere gidiyor bir iki tane cekiyorduk. Bu sene kardesim 2.3 defa gitti ama mogan golu ölü gol oldu. Ha tuttugnu soyleyenler var ne kadar dogru bilmem

11. AhmetKurt29

AhmetKurt29 Ahmet Kurt

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV-30 b
    En İyi Avı:
    Bende öyle şeyler okudum internette balık ölümleri falan. Neyse zamanla düzelir yine eskisi gibi olur inşallah.

12. rmznaydgn

rmznaydgn Ramazan

En İyi Avı:
    70 cm TURNA
    MOGANDA BALIK KALMADI VARSADA 15-20 CM TURNALARI RESTORANTLAR MÜŞTERİLERİ İÇİN AGLARDAN TOPLAYIP PİŞİRİYODUR YETKİLİLERİN CEPLERİNEDE PARA GİRİYO MILLET YOLUNU BULUYO !!!
    Bİ TANIDIK GÖLDEN GÜNLÜK 300 KİLO SAZAN ÇIKTIGINI ÖGRENMİŞ VE BELEDİYEYE SUS PAYI OLARAK YILLIK CİDDİ MİKTARDA PARA ÖDENİYOMUŞ.

ALAN RAZI SATAN RAZI......

BİZ ANKARALILAR TOPLU Bİ EYLEME GİRİŞMELİYİZ GEREKİRSE İMZA GEREKİRSEDE YÜRÜYÜŞ

FARKINDALIK YARATMAK LAZIM !

13. AhmetKurt29

AhmetKurt29 Ahmet Kurt

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV-30 b
    En İyi Avı:
    Doğru söylüyosun abi haklısın

14. sancak114

sancak114 Atilla KORKMAZ

Favori Kamış:
    Okuma SalinaIII - Shimano Scimatar
    Favori Makine:
    Okuma SalinaIII16000 - Shimano Stradic 3000SFD
    En İyi Avı:
    Levrek 6350gr sene2002 :)
    Bugün sandaldan 5 adet 5 er kiloluk sazan atıyorlardı kıyıya

15. AhmetKurt29

AhmetKurt29 Ahmet Kurt

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV-30 b
    En İyi Avı:
    Hala yağmalıyorlar demek yakında balıkta kalmaz doğru düzgün.