Merhaba yarın Ankara-Mogan Gölüne balığa gitmeyi düşünüyorum 2/2 nolu tebliğde 15 Mart-15 Haziran arası av yasağı var olarak gözüküyor. yarın 15 i yasak 15 ine kadar mı yoksa yarın bitiyormu yasak ve sitede yasağın kalktığına dair mesajlar gördüm bu doğrumu??
Koray, tebliğde http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php Mogan için bölge yasağı gözükmüyor. Sezon açılışı -vira bismillah- Haziran 16'da. Rastgelsin güzel balıklara, tadında avlara.
geçen sene moganda yer altından çıkan gazdan dolayı toplu balık ölümleri oldu,balıklar oksijensiz kaldı.eğer bilinçli bi avcıysan mogandan uzak durursun zaten balık falan kalmaıştır .oranın bikaç seneye ihtiyacı var kendine gelmesi için ,bence şansını başka bölgelerde denemelisin.saygılar
Selamlar ailenizin canli yayin araci yine bir avlaktan MOGAN dan yaZiyorum Dostlar gorevlilerle konustum 15 Haziran itibariyle serbest dediler ve isten cikista geldim buraya. Park icine girdim guvenligin biri iskele olan kisimdan olacagini soyledi burda baska gorevli ise her yer serbes kafana gore takil gibi bir cumle kurdu her neyse bir dip oltasi attim bir tanede oltayla samandira takip sazliklarin arasina biraktim saatlerdir tik yok olacaga benzemiyor bakalim bekleyip gorecegiz. Saygilarla
valla yemledim bekledim bişey yok bir kaç kişi daha vardı onlardada birşey yokmuş bana hafta sonu çanılı yolları görünüyor gibi