bir de bu tol gölünün nerede olduğunu ve nasıl gidilebileceğini yazarsanız çok iyi olurdu hepimize rastgele....
Ankaradaki tatlısu avcılığında ciddi bilgisizlik,organizasyonsuzluk had safada..ben yeni başlamak üzere olan biri olarak ankara hakkında doğru düzgün bilgi göremiyorum,ulaşamıyorum..6 kişilik bir çadırım var aracımda olmadığı için olurda biri bişey yazarda tanışırız organize oluruz diye bekliyorum..insan bu denizcilere fena halde imreniyor ankara pasif kalıyor bu normal..fakat giderek anormalleşiyor şu an pusudayım saygılar sevgiler ankaradaki ağbilerime kardeşlerime.
merhabalar. ben siteye bugün üye oldum ve biraz gezinti yaptım sitede ve oldukça eğlenceli bir yer olduğufikri uyandı bende, acaba üyeler toplanıp balık avı organizasyonu gibi birşeyler yapıyorlar mı diye de merak etim doğrusu.. bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim..
arkadaşlar organizasondan bahsediyor herkes ama kimse de şöyle bu hafta sonu şuraya gidelim, pazar günü şurada olalım diyemiyor bunun nedeni nedir blmiyorum ben bu pazar çok araştırmama rağmen kimseyi bulamadım yanıma ve yakın olduğu için(en azından ana eryamanda oturduğumdan dolayı) çanıllı yani asartepe barajına gittim gittiğimde sabah 05:30 olmuştu hemen sazan için dip takımı hazırlayıp attım gün ağarmaya başlarken turna için at çek yapmama rağmen tık yoktu bu bölgede de benden başka arkadaşlar da vardı fakat kimsede birşey yoktu akşam saat 19:00 civarıydı avı bırakma kararı aldığımda o sırada canlı yemle turnaya atanlardan birisi sadece birisi 80-90 cm lik bir turna aldı o kadar. Bunu anlatma sebebim iyi avlak bilen birilerinin uygun bir zamanda herhangi bir organizasyondan haberdar etmeleri ricasında bulunmaktır.Hepimize rastgele...
Slm: meillerinizi okudum bende bir ankaralı balıkçı olarak küçük bir tanışma organizasyonu yapmak istiyorum,eger ilginizi çekerse biaraya gelebiliriz b ilgilerimizi paylaşır samimi dostluklar kurabiliriz.RASTGELE. Tanışma sayfasında bilgilerim mevcuttur.
Arkadaşlar, bir yer belirleyip, aşağıdaki linkte organizasyon konusu açarsanız, katılan arkadaşlarımız olacaktır. http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=32 Kimse gelmese bile, en azından sizler bir organizasyon yapmış ve tanışmış olursunuz.