merhabalar ankarada ki balık tutkunları 2 haftadır gitmeyi planladığımız fakat arkadaşlarımızın yan çizmesinden dolayı bir türlü gerçekleştiremediğimiz balık avı organizasyonu hevesimi kursağımda bıraktı aslında tekde giderdim fakat muhabbet olmayınca bir anlamı olmuyor baktımki bizimkilerden bir cacık olmayacak aklıma buradaki dostlar geldi niyetim ankara çevresi balık tutkunu dosları bir araya getirip av dostları avdaş edinmemizi sağlayacak bir organizasyon düzenlemek yer mekan tarih hiç önemli değil istenilen ortak bir yer olur maksat muhabbet olsun tanışalım dostluklar edinelim ankarada deniz olmasada bu sevdaya gönül veren çok kişinin olduğunu düşünüyorum eğer benim gibi düşünen arkadaşlar varsa bu konu başlığında toplanalım birlikte hoş sohbetli bir organizasyon gerçekleştirelimreeling
Ankara dayim.suan fazla baliga cikamiyorum ama bos vakit yarattigim zaman var olan organizasyonlara katilmak isterin.
Kemal bir yerde oturup çay-kahve içme şeklinde bir organizasyon olursa katılırım. Bence bu şekilde bir tanışma olursa o ortamda av arkadaşı bulmak daha bir kolay olur...