Ankara + Turna + Sazan + Avi

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında sazancıı tarafından paylaşıldı.

1. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    değerli forum arkadaşlarım ben 3 yıldır ankarada yaşıyorum ve forumu takip ediyorum. beşyüz küsür mesaj attım bir sürü konu açtık arkadaşlarımızda oldu bohçacı değil balıkcı olduğumda belli olmuştur muhtemelen. forum kurarları gereği avlak yeri açıktan söylenmiyor ama ben 3 yılda ankarada çok yere gittim dikilitaş, kurtboğazı,çanıllı,mavigöl, imrahor artık kıyıdan at çek ile turna tutmak istiyorum sırf turna aşkı için parçalı kamış spin mak. bir dünya sahte silikon vb. aldım. samimiyetime inanan arkadaşlardan özelden av yeri yollamalarını bekliyorum artık turna takımım ve sahtelerimi balıkla buluşsun istiyorum. ilgilenip özelden mesaj atacak ve atmayacak herkese çok teşekkür ediyorum.

2. halit

halit HALİT DEBBAĞ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin 10-40g kamış 240cm
    Favori Makine:
    spro dxi 430
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan 4,5 kilo turna
    mrb

özelden yolladım.

Son düzenleme: 7 Eylül 2011
  3. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Abi bize de söyleyin özelden :). Turnanın yüzünü ilk defa bugün gördüm onu da kıyıya çıkartırken kaçırdım :).

4. kelbey

kelbey Erhan

Arkadaşlar turna artık tarih oldu,1 ay önce isteyen herkes hatta bu işi bilmeyenler bile tuttu.Önümüzdeki 1.5 aylık dönemde turna falan beklemeyin hüsran olur.Tutsanız bile boyu 35 cm. geçmez.Az sabır edin bekleyin.O zaman geldiğinde tuttuğunuz 45 cm.likleri geri salın 55-60 cm.likleri alın yeteri kadar.Aman fazla olmasın,neden derseniz her konuda balık kalmamış diyorsunuzda ondan.

5. eyeofnight

eyeofnight Nihat Furkan

En İyi Avı:
    Sudak 3.5 kilo civarı. Turna 52 cm
    erhan bey ben de sizin görüşünüzün tam tersini idaaya ediyorum önümüzdeki 1.5 aylık dönemde randıman artar...

6. frozen06

frozen06 Yasin ÖZTÜRK

En İyi Avı:
    yosun:)
    ikimizden biri yanlış biliyor, turna yumurtalıyken gelmez karnı şiş olur havyarı döktükten sonra iyi çıkar, birde bu zamanlar yavruyu yer bitirir oltaya daha iyi gelir

7. atcekci

atcekci Faruk Aydın

En İyi Avı:
    Lepistes :)
    balık avı başta çok sıkıcı geldi ama gel zaman git zaman bagımlısı olmaya basladım. balığı yakalamaktan çok, ortamı ve zevki bambaşka... birkaç haftadır levrek yakalayabilmeye basladım :)

botla açılıp bir tane de olsa turna tutmak istiyorum... ankara'da yasıyorum. ankara çevresinde nereye gidebilirim?

şimdiden teşekkürler...

8. SMMM

SMMM ERTUĞRUL

Arkadaşlar Kolay Gelsin
    Siteye Yeni Uye Oldum, Balik Avina Heves Ediyorum Gerekli Hic Bir Alet Edevatim Yoktur Bu Konuda Yardimlariniz Bekliyorum Hangi Oltayi Malzemeyi Ve Nerden Alabilirim Ankaradan (
    Bildigimiz Dişkapidaki Av Malzemeleri Satan Bir Kac Yer Var Ordanmi ? ) Marka Veya Model Tercihleriniz Var Sa Da Bildirirseniz Sevinirim ...

9. azad06

azad06 yasin

rsatgöele

kardeş biraz sabır birazda şansda gerekiyor reeling

10. tellakman

tellakman Engin

Ertuğrul abi, bana kalırsa ilk önce forumda yazılanları oku ne avlayacağını belirle. Daha sonra internet sitelerinde fiyatları incele eğer yol üstüyse Dışkapıdan, Ostimden, Batıkentten, Kentpark avmden takımları düzebilirsin. Ha baktın biraz tuzlu o zaman internete yönelmeni tavsiye eder, av raporlarını beklerim. Rasgele.

11. haseyn

haseyn hüseyin

Favori Kamış:
    shakespeare ugly stik lite 2.70
    Favori Makine:
    shakespeare deceiver 1035 & shakespeare firebird 50
    En İyi Avı:
    turna 6 kg
    turna avı tarih oldu artık çıkmaz diyen arkadaşlar yanılıyor. ben turnadan başka balık avlamam çünkü zevk vermiyor. turna nerde ben orda. turna avında standartım 60 cm dir. bunun altındaki balığı geri salarım. inanın tuttuğunuz balığı geri salmak onu tavaya atmaktan daha zevklidir. turna balığı yakalamak için sabit bir noktadan değil gezerek avlanmanız gerekir. turna avını pusuda bekler unutmayın. hep aynı yere çalışırsanız eli boş dönersiniz.

12. Eyvallah Hüseyin. Sezon açıldığında terkos'a tekneyle çıkacağım İnşallah. Niyet öyle. Tavsiyelerini dikkate alacağımı bilerek başka neler söyleyebilirsin?

13. haseyn

haseyn hüseyin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    turna 6 kg
    yavuz abi teknen olması güzel, turna avında kıyıdan değilde tekne ile açılırsan daha büyük turna yakalayabilirsin. kıyıda daha küçük turnalar olur. sebebi ise turna malum etçil bir balıktır ve kendi cinsi dahil her türlü canlıya saldırır. bu nedenle küçük turnalar kıyılarda sazlık alanlarda takılır. ben turna avında en güzel sonucu tamamen beyaz olan silikon balıklardan aldım. çok pahalı maket balıklara gerek yok. takım çantamda her türlü kaşık, meps ve maket balık vardır ama tamamen beyaz olan silikon yemden en az 10 tane vardır. günün her saati iş yapar. hayırlı avlar dilerim abi.

14. Tamamen beyaz derken, kar beyaz mı yoksa parlak şeffaf mı?
    Bu arada teknem yok, ama eş dost ve kiraya verenler sağolsun.

15. haseyn

haseyn hüseyin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    turna 6 kg
    kar beyaz abi