merhaba balık sevdalıları Ankara ve çevresinde turna bilgisine ihtiyacımvar önümüzdeki hafta 14-15 inde ava gideceğiz 2 gün kalacağız yerhakkında ve tavsiye edeceğiniz kaşık yada sahte hakkında yardımlarınızı bekliyorum
burada herkes birbirine yardım etmek ister, fakat av yerlerinin ifşa edilmesi konusunda herkes dikkatlidir. çünkü bu foruma sadece siz değil birçok talancı, bohçacı da bakıyor. o yüzden bu konuda pek bir yardım alamayabilirsiniz.
Kemal botla mı yoksa kenardan mı avlanacaksın? At-çek mi beklemeli av mı düşünüyorsun? Elinde olan malzemeler neler? Biraz daha bilgi sağlarsan ona göre yardımcı olan olacaktır. Aksi halde zor...
as bot var kıyıdanda at çek yapacaz canlı yemle dip te yapacaz malzemeler evde 2 gündür şehir dışındayım ekipman hakkında pe bilgi veremeyeceğim senden ricam bilgin varsa sahte ler hakkında bilgi ( rapala sasi kaşık ) gibi ve taktik )
Kemal aşağıdaki link ve özellikle de Tuğgin'in önerileri yardımcı olabilir http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=55333&page=2
as eyw bora baya yardımcı oldu tobimaru sahte zaten vardı boşa rapala almayacam en zından bu güzel oldu teşekkürler