Ankara Ve çevresinde aile ile kampa gidilcek yerler varmı

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında graficom tarafından paylaşıldı.

1. graficom

graficom

Favori Kamış:
    Olta
    Arkadaşlar merhaba Ankara ve çevresinde gece kalacak şekilde aileyle gidilebilecek nereler var çadırda kalmayı düşünüyoruz yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar

2. özgür14

özgür14 özgür

Favori Kamış:
    lineaeffe s-cruve spiral carbon
    En İyi Avı:
    sazan-9,5kg ve 38.5 cm mercan ( doğal alabalık)
    eğer uzak gelmezse hüseyin abi yedigöller var abant var çevresi dedinya o bakımdan söylüyorum

3. graficom

graficom

Favori Kamış:
    Olta
    Özgürcüm tavsiyen için teşekkürederim orada kamp kuracağımız yerler varmı serbestmi yani bide tahmini kaç km. Ankaraya bilgin varmı teşekkürederim.

4. özgür14

özgür14 özgür

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    abi ankaradan ortalama yedigöller 200-210 km civarlarında abant ise yine aynı şekilde.Kamp kurabileceğiniz yerler var ailece zaten oraya gittiğinizde girişte sizi milli parklara bağlı orman görevlileri karşılar ve siz onlara kamp yapmak istediğinizi söylerseniz yardımcı olacaklardır.Kamp kurmak hem yedigöllerde hem abant'ta serbest ama balıkta tutacaksan abant'ta balık şuan yasak sadece yedigöllerde serbest seçim senin abi şimdiden iyi kamplar ve tatiller.yardımcı olabileceğim başka konu varsa sorabilirsiniz.Mutlu kalın

5. graficom

graficom

Favori Kamış:
    Olta
    Özgür dediğin yerler çok güzel Kesik Köprü nasıl sence?

6. özgür14

özgür14 özgür

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    hüseyin abi ben hiç kesik köprü barajına gitmedim.Boluda ikamet ettiğim için bu çevredeki yerlere gidiyorum kesik köprü hakkında size barış abim yardımcı olabilir.Eğer buralara gelmeyi düşünürseniz size burada yardımcı olabilirim

7. graficom

graficom

Favori Kamış:
    Olta
    çok hoşuma gitti oralar fikrim oraya doğru kayıyo çadır için yer felanmı kiralanıyo oranın tam olarak prosödürü ney biliyosan bi zahmet açıklarsan sevinirim ücretli biyermi burdan giderken yanımıza neler alalım mesela oralarda bulamayacağımız.

8. özgür14

özgür14 özgür

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    hüseyin abi oraya giderken ilk önce yiyeceklerini ve yanınıza yedek kıyafetlerinizi alınız.ücret olarak bildiğim kadarıyla çadır ücreti 20 ytl yer kiralamıyorsun istediğin yere kurabiliyorsuntabiki bu abant için geçerli.Gelelim yedigöllere oraya giderken mutlaka hertürlü ihtiyacınızı alın yanınıza aklınıza ne geliyorsa çünkü yedigöllerde yerleşim yerlerine uzak.Abantta yine ufak çaplı büfe ve köylü ürünleri bulabiilirsin ama yedigölelre tam techizatlı gitmenizi öneririm.abant yolu ankaradan abanta kadar asfalttır.Yedigöllerin yolu ise mengen yedi göller ayrımına kadar asfalt gerisi stablizedir.ve yolu bozuktur.başka sormak istediğiniz konular varsa memnuniyetle yanıtlarım.

9. graficom

graficom

Favori Kamış:
    Olta
    yer bulamama gibi bir riskimiz varmı bide abantta balık tutamıyoduk heralde dimi

10. graficom

graficom

Favori Kamış:
    Olta
    Özgür hafta sonu büyük ihtimal abanta geliyorum

11. omrrdm

omrrdm

sevgili forum üyeleri bu cumartesi gidip çadırımızı kurup kanaklayabileceğimiz hemde balık tutabileceğimiz ankaraya maximum 130 140 km uzaklıktaki bölgeler hakkında bilgilendirebilirmisiniz

beypazarınde karaşar varmış burda ne tür balıklar çıkıyo şuan yasak olan türlerin bulunduğu yerlere gitmeyelim eğer bilginiz varsa bu tür yerlerde bu hafta sonu hangi balığı tutabilirim kısacası hem turna ve tutulabilecek balık türleri hemde güzel bi doğaya sahip yer hakkında önerilerinizi bekliyorum saygılarımla